KuKu Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam! Przeglądając amerykańskie strony wypatrzyłem Kurtka, rękawice. Ubrania mi się podobają ale nie wiem jak z ich wykonaniem itp. posiadam kask AGV i jestem zadowolony. Całość razem z transportem miałbym za 400 zł. Kolejne pytanie to czy ta kurtka ma podpinkę sam bym się dowiedział ale nie umiem znaleźć angielskiego odpowiednika słowa "podpinka". Z góry dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam KuKu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 sam bym się dowiedział ale nie umiem znaleźć angielskiego odpowiednika słowa "podpinka". liner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 liner Dziękuje W słowniku zwykłym (w postaci książki) liner jest tłumaczony jako statek liniowy:D. A translate.google mi nie przetłumaczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 To na angielski się zapisz. :wink: Już nie miałeś co napisać. Dla Twojej wiadomości chodzę na ten w szkole i dodatkowa na korepetycje. A już byłem ucieszony, ze ktoś odpowiedział co do ubrań. KóKó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi