sebol Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam, gdzie mogę kupić baiłe klosze kierunkowskazów do FZ6 z 2006 roku. Z tego co wiem to chyba są takie same jak w R1, R6 i chyba MT-01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 ebay.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Właśnie zamówiłem na ebayu z francji. Niestety nie są tanie :( jakieś 220 pln za 4 sztuki z żarówkami i z wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Właśnie zamówiłem na ebayu z francji. Niestety nie są tanie :( jakieś 220 pln za 4 sztuki z żarówkami i z wysyłką. Ooo to trochę jak na moje drogo jak za taki bajer ... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Właśnie zamówiłem na ebayu z francji. Niestety nie są tanie :( jakieś 220 pln za 4 sztuki z żarówkami i z wysyłką. Za same klosze, czy całe kierunki?? Jak za same klosze to troszke drogawy ten "bajer" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Właśnie zamówiłem na ebayu z francji. Niestety nie są tanie :( jakieś 220 pln za 4 sztuki z żarówkami i z wysyłką. A na Allegro nie warto było napierw poszukać? Albo iść zapytać do salonu... Może by wyszło taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 na allegro szukałem i niestety nic nie znalazłem, również wszelkie sklepy internetowe. Co do ceny to klosze + żarówki. Niestety drogo, ale mam nadzieję,że jak założę efekt będzie wart tych pieniędzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Możesz sprawdzić jak to wygląda u mnie :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) Już widzę, że warto było :). Widzę też, że masz białą tylną lampę. To są ledy, czy zwykłe żarówki? Mam fazerka dokładnie w takim samym malowaniu. Właśnie czekam na kanapę powinna dzisiaj do mnie wrócić. Wysłałem ją do zmiany kształtu i obicia do Mario Moto. Czy do tych sakw oxforda są jakieś specjalne stelaże? Muszę właśnie coś takiego kupić i znalazłem właśnie oxforda i moto detail i nie wiem, które wybrać. Sporo gadżetów dodałeś do swojego fazerka :) Wygląda naprawdę fajnie. Edytowane 13 Stycznia 2009 przez sebol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Już widzę, że warto było :). Widzę też, że masz białą tylną lampę. To są ledy, czy zwykłe żarówki? Mam fazerka dokładnie w takim samym malowaniu. Właśnie czekam na kanapę powinna dzisiaj do mnie wrócić. Wysłałem ją do zmiany kształtu i obicia do Mario Moto. Czy do tych sakw oxforda są jakieś specjalne stelaże? Muszę właśnie coś takiego kupić i znalazłem właśnie oxforda i moto detail i nie wiem, które wybrać. Sporo gadżetów dodałeś do swojego fazerka :) Wygląda naprawdę fajnie. Tylna lampa jest na LEDach i wygląda świetnie, szczególnie jak już jest trochę ciemno :wink: Całość, czyli lampa plus klosze z żarówkami zamówiłem na ebayu i wyszło mnie wszystko z wysyłką coś koło 350zł... zamawiałem w tamtym roku jak € nisko stało :bigrazz: Moja kanapa też jest od MarioMoto :wink: Jestem z niej bardzo zadowolony... Stelaże Givi pod sakwy kupiłem na moto-akcesoria.pl za 110zł, bo dla mnie jest tak wygodniej... moto mi się nie rysuje, a poza tym wygodniej się je mocuje... kolejnym atutem jest to, że wystają poza obrys moto i w razie odpukać gleby nie zniszczy się tak moto :wink: Do do sakw OXforda to na prawdę polecam :biggrin: Super się trzymają (sprawdzane przy 250km/h), dobrze wykonane, wiele pasków mocujących, expandery... Na forum wiele osób je poleca, więc coś w tym musi być... Gadżetów rzeczywiście trochę jest, a wszystko przez to, że nie lubię fabrycznych moto tylko wolę je dostosować pod siebie :wink: Tak samo było z moją poprzednią Virago :biggrin: Dzięki :flesje: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi