walko69 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Wklejcie jakąś mapkę , gdzie ta Mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 >>> Mała <<< Fioletowy punkt :) A co do wyjazdu to ja widzę jak to już pól lublina pojedzie :icon_mrgreen: W październiku ostatecznie z lublina i okolic byłem tylko ja i Melon, no 2 moto z Zamościa :P Jak zobaczę zastępy motocykli z tablicami na L... to uwierzę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 A co do wyjazdu to ja widzę jak to już pól lublina pojedzie :icon_mrgreen: W październiku ostatecznie z lublina i okolic byłem tylko ja i Melon, no 2 moto z Zamościa :P Jak zobaczę zastępy motocykli z tablicami na L... to uwierzę :P Na tym zakonczeniu to szyki pomieszała pogodynka, noi ludziów z okolic LBN nie za wiele było. Na ostatnim rozpoczeciu to było dosyć sporo, tylko wtedy były 4 klocki moto. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 "A co do wyjazdu to ja widzę jak to już pól lublina pojedzie.. " była inna impreza na ktorej ty nie byłes.ot i cała sprawa. kto chce ten jedzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 "A co do wyjazdu to ja widzę jak to już pól lublina pojedzie.. " była inna impreza na ktorej ty nie byłes.ot i cała sprawa. kto chce ten jedzie :P Tylko ze ja sie nie deklarowalem, wiedziałem że nie mogłem być. Mam na myśli osoby, które najglośniej krzycza i sie deklaruja a i tak nie jadą :bigrazz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 uuuuuuuu to buba :P Czy to zlot dla abstynentów :icon_mrgreen: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 uuuuuuuu to buba :P Czy to zlot dla abstynentów :icon_mrgreen: ?? można tak powiedzieć :) więc pewnie dużo chętnych nie będzie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ja nie mówie o codziennym chlaniu w trupa ale dla mnie zlot motocyklowy to jak spotkanie z kumplami albo z rodzina po długim czasie. To tak jakby się w święta siedziało tylko przy herbacie i kawie... Ale dobra moje zdanie sie nie ma nic do rzeczy bo jestem uznawany za żula :buttrock: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Impreza organizowana jest przez księdza i promuje trzeźwość wśród kierowców. A potem się dziwić, że część braci motocyklowej wraca niezadowolona i ględzi, że się nic nie działo. Bo bez alkoholu to już nie to samo, nie? I powtarzam, impreza się rozrosła, więc i dni dołożyli, ale główna impreza i tak jest w niedzielę, czyli jeden dzień, więc Majusz jeśli masz jechać taki kawał drogi, żeby się napić a potem "wypity" wracać ten sam kawał drogi, to gdzie tu sens? Bo ja - sorry - ale go nie widzę. Dlatego to jest "rozpoczęcie sezonu" a nie "zlot motocyklowy". Na zlocie to i ja się mogę z Tobą napić, tylko weź już nie marudź. Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 (edytowane) Taaa, bo gdzie 2 polaków się spotka to musi stać flaszka na stole, bo inaczej powiedzą że brak kultury :biggrin: Na zakończeniu jakoś nie czułem żeby od kogoś zionęło alkoholem a jednak wszyscy bawili się fajnie :bigrazz: ale to moje spostrzeżenia... :cool: Edytowane 5 Stycznia 2009 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 coraz mniej ludzi tu zaglada.nie dziwie sie.. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Hajo, nie czytasz mnie uważnie ;) Jak sama napisałam - i ja się lubię napić, nie mam nic przeciwko, natomiast mój post był skierowany do osób, które piszą/mówią coś w guście "eee nie jadę, bo nuda, nic się tam nie dzieje". Jak dla mnie się dzieje wystarczająco i gorąco polecam imprezę w Małej. Aaaaleeeee - jak ktoś ma jechać a potem przez dwa tygodnie kręcić nosem, że było beznadziejnie, to ja mu grzecznie już teraz usiłuję uświadomić różnicę między zlotem a rozpoczęciem sezonu. Bez złośliwości, jedynie z lekką ironią. :P Cały ten wywód na temat alkoholu i Polaków - jak dla mnie chybiony. :) Ciem. Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) Bardzo się cieszę z tych powodów ;] Zarówno piętro wyżej jak i dwa pięterka wyżej. Z drugiej jednak strony Twoja ironiczna wypowiedź doprowadziła do odnalezienia całkiem ciekawych faktów. :) Ćmo... Podzielam Twoje zdanie tak właściwie. Ale nie podobała mi się forma przekazu :) Dodam jeszcze tylko, że właśnie z relacji Aftysia wiem, że może być fajnie :) Edytowane 6 Stycznia 2009 przez Hajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) Mogłabym popracować nad formą wypowiedzi gdyby nie to, że pozbawiło by mnie to całej przyjemności z wypowiadania się, bom wredota i już. :P Co do relacji Aftysa - to jego brocha, nie nawiązywałam do jego osoby w żadnym momencie. :) Ja do Małej jeżdżę regularnie i nie narzekam na brak atrakcji :D PS Merh skoro się nie dziwisz to czemu masz taką zdziwioną minę? (No właśnie teraz :D ) Edytowane 6 Stycznia 2009 przez Ciemka Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 PS Merh skoro się nie dziwisz to czemu masz taką zdziwioną minę? (No właśnie teraz D.gif ) co do czego? jaka minę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi