tomasz87 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 No tak chodzi mi właśnie o tą z tym zaokrąglonym wahaczem, to jest raczej rzadsza wersja. Chciałbym taką ale jak się trafi inna to też wezmę. Problem w tym że jak od tygodnia szukam to w promieniu do 300km nic nie znalazłem. Bo więcej raczej braciak mi się nie da namówić żeby po WSK lecieć. To coś słabo szukasz raczej. Jak masz promień do 300km to ja bym wsek naściągał 5 tirów :) anonse allegro i z głowy. Jak masz taki promień poszukiwań to i na wsk coś złotego masz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ushol Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 To jaką orginalną ilość zębów ma ta WSKa z 83r., bo chce kupić na Allegro:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz87 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 ile pamiętam to tylna 46 z przodu to już jak uważasz. Jak masz zamiar latać w trasie to jak największa z przodu jak po górach dołach polach to jak najmniejszą. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 To coś słabo szukasz raczej. Jak masz promień do 300km to ja bym wsek naściągał 5 tirów :) anonse allegro i z głowy. Jak masz taki promień poszukiwań to i na wsk coś złotego masz :D Bo z Lublina jesteś, tam macie sporo fajnych moto w okolicy. Nie tylko WSK ale też SHL M06 i podobne. U mnie w okolicach Bydgoszczy to jedynie Komary mogę skupować bo zakłady Romet były pod nosem prawie. :biggrin: SHL M06 szukam od dłuższego czasu, raz jedną przeoczyłem w Bydgoszczy, poszła za 400PLN, a pozostałe jakie widzę to na Śląsku czy w Twoich okolicach. :banghead: :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi