rosiustattoo Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) witam serdecznie!!! zapraszam wsystkich pasjonatów tatuaży, kolczykowania no i oczywiście motocykli!!! :crossy: posiadam profesjonalny sprzęt, mnóstwo wzorów i ciekawe wizje :buttrock: ... hehe higiena to PODSTAWA do działania!!! :lalag: sprzęt jednorazowy!!! popprawianie oraz przykrywanie starych tatuaży, nowe kompozycje...co dusza zapragnie duży wybór kolczyków-na chwilę obecną cena z przekłuciem-40 zł!!!! dojazd prosty... miejsce do postawienia motocykla(bądź w chłodne dni dwuśladowca :icon_biggrin: ) na działce, na której znajduje się studio. stronka internetowa niedługo powstanie mam nadzieję... :icon_biggrin: tel. kontaktowy 668228099 Gniewkowo, ul. Działkowców zapraszam do obejżenia portfolio oraz wyboru wzoru... :biggrin: Edytowane 26 Grudnia 2008 przez rosiustattoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 A jakaś stronka? Albo cuś? Bo chciałbym podpytać o parę szczegółów, cen...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosiustattoo Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 tak jak napisałem stronka wkrótce( pare tygodni mam nadzieje...) dzwoń lub wpadaj, ceny są rozsądne, także napewno sie dogadamy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tweety13 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Szkoda że tak daleko :( . Ale czekam na adres stronki z próbkami umiejętności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 tak jak napisałem stronka wkrótce( pare tygodni mam nadzieje...) dzwoń lub wpadaj, ceny są rozsądne, także napewno sie dogadamy :icon_biggrin: Będe dzwonił :wink: Mam kilka pytań... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 robi się ciekawie i... blisko :) czekamy na stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deem Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam. Zapodaj tą stronke, to się pomyśli !!! :flesje: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosiustattoo Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 (edytowane) witam na razie utworzyłem stronke na myspace także fotki jakieś są... :lalag: proszę o opinię no i oczywiście chętnych zapraszam pozdrawiam :crossy: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...5&albumId=73128 panowie!! jeśli zdecydujecie się u mnie na tatuaż do końca lutego, wasza pani ma dowolny kolczyk w dowolne miejsce z mojej gablotki + przekłucie gratis!! zapraszam Edytowane 29 Grudnia 2008 przez rosiustattoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Widzę że i moja dziara jest , mam nadzieję że już trochę wprawy przez te 2 lata złapałeś bo ja za poprawkę 1400zł zapłaciłem w jednym z lepszych studio. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosiustattoo Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 (edytowane) Widzę że i moja dziara jest , mam nadzieję że już trochę wprawy przez te 2 lata złapałeś bo ja za poprawkę 1400zł zapłaciłem w jednym z lepszych studio. Pozdrawiam nabrałem wprawy i to dużo; przez prawie 3 lata dużo można zdziałać- nie próżnowałem i nadal nie próżnóje.pozdrawiam Edytowane 29 Grudnia 2008 przez rosiustattoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0cny Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Widzę że i moja dziara jest , mam nadzieję że już trochę wprawy przez te 2 lata złapałeś bo ja za poprawkę 1400zł zapłaciłem w jednym z lepszych studio. Pozdrawiam :biggrin: Zgon... Ale się ubawiłem. BUHAHAHAHA... No i tak te dziary wyglądają własnie jakby w połowie zrobione były. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosiustattoo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 :biggrin: Zgon... Ale się ubawiłem. BUHAHAHAHA... No i tak te dziary wyglądają własnie jakby w połowie zrobione były. :icon_twisted: ubawiłem się ja również kiedy przeczytałem Twego maila kolego... albo nic nie czaisz w kwesti tatuażu albo jesteś jak to nazwałeś: "w połowie zrobiony" :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onael Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Bardziej mi to przypomina dziary robione przez lekko wstawionego kolegę podczas domówki :) Pozwolę sobie na mały spam - http://www.tattooalien.com/ - do gościa przyjeżdżają ludzie z całego kraju i nie tylko. Sam u niego robiłem i mogę go z czystym sumieniem polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosiustattoo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Bardziej mi to przypomina dziary robione przez lekko wstawionego kolegę podczas domówki :) Pozwolę sobie na mały spam - http://www.tattooalien.com/ - do gościa przyjeżdżają ludzie z całego kraju i nie tylko. Sam u niego robiłem i mogę go z czystym sumieniem polecić. je się cieszę, kiedy klient wychodzi ode mnie uśmiechnięty, a tak się dzieje. każdy ma prawo mieć swoje zdanie; ja swoje od nośnie Iczęści Twego maila zachowam dla siebie, bo musiałbym Ci ubliżyć a nie sprawia mi to przyjemności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Bardziej mi to przypomina dziary robione przez lekko wstawionego kolegę podczas domówki O j to chyba nie widziałeś takich dziar. Pracuję z trudną młodzieżą, która właśnie takie ma - to dopiero są "dzieła". Za takie coś to bym wykonawcy ręce poobcinał, ale to taka dygresja. Mnie się nie podobają ani autora tematu ani te z tattoo allien choć musze przyznać, że jestem bardzo wybredny i przeglądając tysiące zdjęć gotowych dzieł bądź projekty (flash to się chyba nazywa) podobały mi się dwa, trzy. Prawdą też jest, że gust z wiekiem się nieco zmienia i do tych co mi się podobały kiedyś doszły jeszcze ładnie zrobione teksty. A co do studia - to ja swoje trzy tatuaże zrobiłem w łódzkim Sigilu i tam też będę robił ew. następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi