rosiustattoo Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 (edited) witam serdecznie!!! zapraszam wsystkich pasjonatów tatuaży, kolczykowania no i oczywiście motocykli!!! :crossy: posiadam profesjonalny sprzęt, mnóstwo wzorów i ciekawe wizje :buttrock: ... hehe higiena to PODSTAWA do działania!!! :lalag: sprzęt jednorazowy!!! popprawianie oraz przykrywanie starych tatuaży, nowe kompozycje...co dusza zapragnie duży wybór kolczyków-na chwilę obecną cena z przekłuciem-40 zł!!!! dojazd prosty... miejsce do postawienia motocykla(bądź w chłodne dni dwuśladowca :icon_biggrin: ) na działce, na której znajduje się studio. stronka internetowa niedługo powstanie mam nadzieję... :icon_biggrin: tel. kontaktowy 668228099 Gniewkowo, ul. Działkowców zapraszam do obejżenia portfolio oraz wyboru wzoru... :biggrin: Edited December 26, 2008 by rosiustattoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vector Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 A jakaś stronka? Albo cuś? Bo chciałbym podpytać o parę szczegółów, cen...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosiustattoo Posted December 26, 2008 Author Share Posted December 26, 2008 tak jak napisałem stronka wkrótce( pare tygodni mam nadzieje...) dzwoń lub wpadaj, ceny są rozsądne, także napewno sie dogadamy :icon_biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweety13 Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Szkoda że tak daleko :( . Ale czekam na adres stronki z próbkami umiejętności :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vector Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 tak jak napisałem stronka wkrótce( pare tygodni mam nadzieje...) dzwoń lub wpadaj, ceny są rozsądne, także napewno sie dogadamy :icon_biggrin: Będe dzwonił :wink: Mam kilka pytań... :cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingRider Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 robi się ciekawie i... blisko :) czekamy na stronke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deem Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Witam. Zapodaj tą stronke, to się pomyśli !!! :flesje: Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosiustattoo Posted December 29, 2008 Author Share Posted December 29, 2008 (edited) witam na razie utworzyłem stronke na myspace także fotki jakieś są... :lalag: proszę o opinię no i oczywiście chętnych zapraszam pozdrawiam :crossy: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...5&albumId=73128 panowie!! jeśli zdecydujecie się u mnie na tatuaż do końca lutego, wasza pani ma dowolny kolczyk w dowolne miejsce z mojej gablotki + przekłucie gratis!! zapraszam Edited December 29, 2008 by rosiustattoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakwas Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Widzę że i moja dziara jest , mam nadzieję że już trochę wprawy przez te 2 lata złapałeś bo ja za poprawkę 1400zł zapłaciłem w jednym z lepszych studio. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosiustattoo Posted December 29, 2008 Author Share Posted December 29, 2008 (edited) Widzę że i moja dziara jest , mam nadzieję że już trochę wprawy przez te 2 lata złapałeś bo ja za poprawkę 1400zł zapłaciłem w jednym z lepszych studio. Pozdrawiam nabrałem wprawy i to dużo; przez prawie 3 lata dużo można zdziałać- nie próżnowałem i nadal nie próżnóje.pozdrawiam Edited December 29, 2008 by rosiustattoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0cny Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Widzę że i moja dziara jest , mam nadzieję że już trochę wprawy przez te 2 lata złapałeś bo ja za poprawkę 1400zł zapłaciłem w jednym z lepszych studio. Pozdrawiam :biggrin: Zgon... Ale się ubawiłem. BUHAHAHAHA... No i tak te dziary wyglądają własnie jakby w połowie zrobione były. :icon_twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosiustattoo Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 :biggrin: Zgon... Ale się ubawiłem. BUHAHAHAHA... No i tak te dziary wyglądają własnie jakby w połowie zrobione były. :icon_twisted: ubawiłem się ja również kiedy przeczytałem Twego maila kolego... albo nic nie czaisz w kwesti tatuażu albo jesteś jak to nazwałeś: "w połowie zrobiony" :icon_question: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onael Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Bardziej mi to przypomina dziary robione przez lekko wstawionego kolegę podczas domówki :) Pozwolę sobie na mały spam - http://www.tattooalien.com/ - do gościa przyjeżdżają ludzie z całego kraju i nie tylko. Sam u niego robiłem i mogę go z czystym sumieniem polecić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosiustattoo Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 Bardziej mi to przypomina dziary robione przez lekko wstawionego kolegę podczas domówki :) Pozwolę sobie na mały spam - http://www.tattooalien.com/ - do gościa przyjeżdżają ludzie z całego kraju i nie tylko. Sam u niego robiłem i mogę go z czystym sumieniem polecić. je się cieszę, kiedy klient wychodzi ode mnie uśmiechnięty, a tak się dzieje. każdy ma prawo mieć swoje zdanie; ja swoje od nośnie Iczęści Twego maila zachowam dla siebie, bo musiałbym Ci ubliżyć a nie sprawia mi to przyjemności... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YARECK Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Bardziej mi to przypomina dziary robione przez lekko wstawionego kolegę podczas domówki O j to chyba nie widziałeś takich dziar. Pracuję z trudną młodzieżą, która właśnie takie ma - to dopiero są "dzieła". Za takie coś to bym wykonawcy ręce poobcinał, ale to taka dygresja. Mnie się nie podobają ani autora tematu ani te z tattoo allien choć musze przyznać, że jestem bardzo wybredny i przeglądając tysiące zdjęć gotowych dzieł bądź projekty (flash to się chyba nazywa) podobały mi się dwa, trzy. Prawdą też jest, że gust z wiekiem się nieco zmienia i do tych co mi się podobały kiedyś doszły jeszcze ładnie zrobione teksty. A co do studia - to ja swoje trzy tatuaże zrobiłem w łódzkim Sigilu i tam też będę robił ew. następne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts