aftys6 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Anis w tej chwili pisał o wyjeździe do Częstochowy i atrakcjach jakie będą miały tam miejsca. Jasno i wyraźnie napisane że podczas pielgrzymki do Częstochowy- o tym dyskusja- będziemy klepać zdrowaśki-atrakcje zlotowo-pielgrzymkowe więc nie wiem w czym problem zapewne nie widziałeś 123 linijek które były przed edycją, w których było o lekturach i innych pierdołach, pytaniach egzaminacyjnych , a to raczej związane nie było z wyjazdami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 dzis 14,pod zamkiem. wyjazd na jeziorko jakies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Wyjazd nad jeziorko nieaktualny, ekipa sie rozsypala... jeden wymienia wahacz inny w pracy a kolejny nie moze:) pozdro chłopaki kiedys jeszcze pojedziemy:))) wesołości Wam życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ale najwazniejsze ze wymienił i działa :) święta odpadaja,nie?takze nic nie planuje poza paradą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Co do Częstochowy -> jadę w sobotę razem z brejdakiem na 2 motóry co najmniej ;) (mój wyjazd będzie prawdopodobnie przed południem) Ktoś jeszcze chętny na jazdę w sobotę ? Co możecie powiedzieć na temat miejsca na namioty lub jakiegoś taniego "spania" w Częstochowie ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 W sobotę jadę ja, Bazyl też coś wspominał, tylko że rano chcieliśmy wyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Co możecie powiedzieć na temat miejsca na namioty lub jakiegoś taniego "spania" w Częstochowie ? :D Schronisko młodzieżowe: http://www.schronisko.czest.pl/. Sam nie wiem czy będę, ale może ktoś skorzysta. Schronisko w internacie szkoły. Warunki jak to w internacie, ale za niecałe 30 zł jest nocleg i bardzo blisko (ok. 500 m) do Jasnej Góry. Można też zarezerwować miejsce w domu pielgrzyma. Dom Pielgrzyma na ul. Św. Barbary.(tel. 34 377 75 64). Na Górce Przeprośnej można rozstawiać namioty już w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 привет компаньйон Анісу :icon_mrgreen: Postaram się dowiedzieć dokładnie we wtorek co i jak z tym noclegiem. Nikt więcej się nie wybiera ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 jak dzwoniłam jakieś 2 tyg temu do domu pielgrzyma to już nie było miejsc :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Gadałem z koleżką z Częstochowy i jak coś to będzie można u niego na podwórku postawić kilka namiotów i motocykle. Mam nadzieję że nie zmieni zdania później ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja jeszcze bym sie mogl z wamy zabrac bo tez planowalem w sobote leciec. Tylko ze mam czas dopiero od 13-14:( A wy o ktorej planujecie wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 No właśnie trzeba by się jakoś umówić, biorąc pod uwagę, że mamy 300km do przejechania. Ja bym proponował koło południa jechać, umówić się w jakimś miejscu w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam.Jest może chętny na wyjazd do Łucka na Ukrainie na ADRENALINĘ 2009? Termin 21 -24 maj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek79 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam.Jest może chętny na wyjazd do Łucka na Ukrainie na ADRENALINĘ 2009? Termin 21 -24 maj. Jest :biggrin: Chętny z chętną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Chętny z chętną -jestem przekonany że nie będziecie żałować.Jak chcecie miejscówkę w hotelu to dajcie znać wcześniej to się zezerwację zrobi. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi