Skocz do zawartości

Zloty, wyjazdy, spotkania

Mikołaj
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Starsi ludzie mogą snuć jakieś teorie co do tuneli, bo być może widzieli lub słyszeli o jakiś podkopach czy rowach w parku w Kozłówce. W parku kozłowieckim za dawnych czasów znajdowały się piwnice, w których przechowywano lód. Nie ma nic takiego jak tunel. Po pierwsze było by widać na zdjęciach z lotu ptaka takie rzeczy. Dwa po kij ktoś miał by kopać takie coś?? Ta historia to akurat bzdura. Nie te czasy. "Tajemne" korytarze i przejścia podziemne to w Lublinie można spotkać. Np. przy Narutowicza z klasztoru Wizytek jest takie przejście gdzieś tam, to akurat pewne źródła potwierdzają, tylko nie wiem dokąd prowadzi i czy nie został już zamurowany. W Zawieprzycach możliwe że jakieś tam przejścia są, to w końcu zamek z dawnych czasów i kiedyś mogło im się chcieć bawić w chowanego.

Ale ten temat chyba nie o tym, trza nowy stworzyć?

• 2 tygodnie później...

Jestem Wolny jak strzała Geronimo i Chętny jak Fidel Alejandro Castro do rewolucji, przepraszam za dwuznaczność (Wolny i Chętny) ale może to przyciągnie perę osób płci wszelakiej. Sprawa, mam nadzieję do dogadania. Moim skromnym zdaniem, najlepszym miejscem na pogaduchę i ustawkę zlotową bez owijania w bawełnę, i bez zbędnych słów jest RIDER'S PUB ul. 3-go maja 9 dnia 05.04.2009 godz 17,00

Co motórzysty milusińskie na to ?

Edytowane przez Anis

• 3 tygodnie później...

Witajta, skoro już forum działa dobrze by było jakieś wstępne plany w związku z Częstochową 18-19.04.2009 poczynić. Kto jedzie? Z kim jedzie? Na ile dni? Gdzie śpi?

Ktoś zna jakieś konkrety co do wyjazdu ludzi z Lubartowa (bo deklaruje się chyba sporo osób) no i kto z Lublina.

Przypuszczam ze teraz to już za późno na rezerwacje miejscówek pod dachem, więc zostają namioty :icon_razz:

Miko, Miko :biggrin:

Z tego co wiem to wybiera się Gazda i Stanley i oni chyba jaką już w piątek i nocują gdzieś po drodze :wink:

Paluch też chce jechać, ale on w sobotę (nie to, że mu nie pozwalam w piątek! :icon_razz: ) Ja bym z chęcią pojechała, ale... -> matura.. Pomódlcie się za mnie!!!!!! :notworthy:

:crossy:

Agniecha... Masz ostatnią okazję poprosić o łatwy arkusz egzaminacyjny :)

Hajuuuusiu, nie kuś mnie... proszę :( :icon_razz:

Nie no, już byłam w tym roku (z klasą) prosiłam o celujące zdanie, więc zobaczymy za niedługo jakie będą efekty... ;) Wierzę, że jak pojedziecie i wspomnicie mnie tam w myślach, to z matmy będzie 199% ze 100% możliwych :notworthy:

Koniec off-topic'a ;)

Edytowane przez Aganieszka

Anis w tej chwili pisał o wyjeździe do Częstochowy i atrakcjach jakie będą miały tam miejsca. Jasno i wyraźnie napisane że podczas pielgrzymki do Częstochowy- o tym dyskusja- będziemy klepać zdrowaśki-atrakcje zlotowo-pielgrzymkowe więc nie wiem w czym problem