Mikołaj Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Starsi ludzie mogą snuć jakieś teorie co do tuneli, bo być może widzieli lub słyszeli o jakiś podkopach czy rowach w parku w Kozłówce. W parku kozłowieckim za dawnych czasów znajdowały się piwnice, w których przechowywano lód. Nie ma nic takiego jak tunel. Po pierwsze było by widać na zdjęciach z lotu ptaka takie rzeczy. Dwa po kij ktoś miał by kopać takie coś?? Ta historia to akurat bzdura. Nie te czasy. "Tajemne" korytarze i przejścia podziemne to w Lublinie można spotkać. Np. przy Narutowicza z klasztoru Wizytek jest takie przejście gdzieś tam, to akurat pewne źródła potwierdzają, tylko nie wiem dokąd prowadzi i czy nie został już zamurowany. W Zawieprzycach możliwe że jakieś tam przejścia są, to w końcu zamek z dawnych czasów i kiedyś mogło im się chcieć bawić w chowanego. Ale ten temat chyba nie o tym, trza nowy stworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Przejscia byly potrzebne w czasie najazdu wroga Tak ten ryba ze stafku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 no to jak wpadacie na zawieprzyce albo gdzieś jak będzie pogoda ? żebym był poinformowany do piątku :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek79 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Czy ktoś się może wybiera na zlot: http://www.easyriderparty.com/index_p.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 (edytowane) Jestem Wolny jak strzała Geronimo i Chętny jak Fidel Alejandro Castro do rewolucji, przepraszam za dwuznaczność (Wolny i Chętny) ale może to przyciągnie perę osób płci wszelakiej. Sprawa, mam nadzieję do dogadania. Moim skromnym zdaniem, najlepszym miejscem na pogaduchę i ustawkę zlotową bez owijania w bawełnę, i bez zbędnych słów jest RIDER'S PUB ul. 3-go maja 9 dnia 05.04.2009 godz 17,00 Co motórzysty milusińskie na to ? Edytowane 24 Marca 2009 przez Anis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Myślę, że Anisowa propozycja jest warta głębszego przemyślenia z pozytywnym rozpatrzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 no jak Anis przyjeżdża to i ja będę!!! Majusz Rezerwuj stół, żeby Wujek się nie rozmyślił!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ja sie wstepnie deklaruje z racji tego,ze mam studia niestety.ale studia to nie impreza na torze na ktorej trzeba byc. :D przyjunacze zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witajta, skoro już forum działa dobrze by było jakieś wstępne plany w związku z Częstochową 18-19.04.2009 poczynić. Kto jedzie? Z kim jedzie? Na ile dni? Gdzie śpi? Ktoś zna jakieś konkrety co do wyjazdu ludzi z Lubartowa (bo deklaruje się chyba sporo osób) no i kto z Lublina. Przypuszczam ze teraz to już za późno na rezerwacje miejscówek pod dachem, więc zostają namioty :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Miko, Miko :biggrin: Z tego co wiem to wybiera się Gazda i Stanley i oni chyba jaką już w piątek i nocują gdzieś po drodze :wink: Paluch też chce jechać, ale on w sobotę (nie to, że mu nie pozwalam w piątek! :icon_razz: ) Ja bym z chęcią pojechała, ale... -> matura.. Pomódlcie się za mnie!!!!!! :notworthy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Agniecha... Masz ostatnią okazję poprosić o łatwy arkusz egzaminacyjny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 (edytowane) Agniecha... Masz ostatnią okazję poprosić o łatwy arkusz egzaminacyjny :) Hajuuuusiu, nie kuś mnie... proszę :( :icon_razz: Nie no, już byłam w tym roku (z klasą) prosiłam o celujące zdanie, więc zobaczymy za niedługo jakie będą efekty... ;) Wierzę, że jak pojedziecie i wspomnicie mnie tam w myślach, to z matmy będzie 199% ze 100% możliwych :notworthy: Koniec off-topic'a ;) Edytowane 9 Kwietnia 2009 przez Aganieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 (edytowane) Agnieszka - Na zlocie w Częstochowie wszyscy będą klepać zdrowaśki za pomyślność w egzaminach Edytowane 9 Kwietnia 2009 przez Anis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Anis.... co twój wpis ma wspólnego z wyjazdami, czy zlotami ?? jak każdy będzie pisał co mu się gdzie podoba to na serio nie będzie tu już po co wchodzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Anis w tej chwili pisał o wyjeździe do Częstochowy i atrakcjach jakie będą miały tam miejsca. Jasno i wyraźnie napisane że podczas pielgrzymki do Częstochowy- o tym dyskusja- będziemy klepać zdrowaśki-atrakcje zlotowo-pielgrzymkowe więc nie wiem w czym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi