matijaz Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) tak jak w temacie robie tłumiczki do moto przelotowe i z przegrodami ale większość woli przelot:P:D tak że jak by ktoś był zainteresowany to walić do mnie:Ptu jest link na allegro są tam foty kilku moich dzieł. tłumiki przelot... Edytowane 22 Grudnia 2008 przez matijaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 TROCHE MAŁO GĘSTA TA RURA PERFOROWANA-PRZELOTOWA Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijaz Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 no tak,i te otwory okrągłe lepiej wyglądają niż kwadratowe:Phahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) ROCHE MAŁO GĘSTA TA RURA PERFOROWANA-PRZELOTOWA Czyzby konkurencja??? :biggrin: Edytowane 22 Grudnia 2008 przez ivan161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijaz Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 haha:P "life is brutal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ile byś chciał za zrobienie takiego tłumika do dr 125? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijaz Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 hmmm.to tak.jakie wymiary jakie wygłuszenie,jaka rura dolotowa?bo nie wiem napisz co i jak.a uzgodnimy,napisz na gg;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 pokaz lepiej jak to chodzi, wrzuc jakis filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijaz Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 hmmm:P szczerze mówiąc nei mam żadnego ale to nie problem mogę nagrać;)wrzucę link jak będę miał :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider666 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 tez czekam na filmik :bigrazz: bo ciekawi mnie jak to brzmi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijaz Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 bardzo ładnie chodzi:)jeszcze wszystko zależy jaka jest średnica tego przelotu, :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijaz Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=rveD6TZ_G-Y no jest i filmik jak chodzi ten tłumik tylko na żywo chodzi dużo lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi