lukas2542 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam Zamierzam kupić bandita 600 N i znalałem 2 które by mnie interesowały http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1091709 http://moto.allegro.pl/item508783304_suzuk...0_2004_rok.html Pytanie jest takie : na co trzeba zwrucić uwage przy kupnie, czy trzeba zmieniać przednią lampę w przypadku moto z angli, jak rozpoznać czy moto miało jakiegoś wiekszego dzwonka i wogle co śadzicie o niech patrząc na zdjęcia. Z góry dzieki za wszystkie wskazówki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Witam Zamierzam kupić bandita 600 N i znalałem 2 które by mnie interesowały http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1091709 http://moto.allegro.pl/item508783304_suzuk...0_2004_rok.html Pytanie jest takie : na co trzeba zwrucić uwage przy kupnie, czy trzeba zmieniać przednią lampę w przypadku moto z angli, jak rozpoznać czy moto miało jakiegoś wiekszego dzwonka i wogle co śadzicie o niech patrząc na zdjęcia. Z góry dzieki za wszystkie wskazówki :notworthy: Witaj. Powiedz, jesteś początkującym (raczkującym) jeszcze nie motocyklistą? Pytam, bo skoro zadajesz pytanie odnośnie tego jak rozpoznać dzwonione moto... Z wysp POWINNO się zmieniać lampę lub wkład. Czytałem, że niektórzy nawet na tym forum odpowiednio zaklejali taśmą swoje lampy, żeby świeciły w prawidłową stronę :wink: Pierwsze ogoszenie - po szlifach na lewo i prawo Drugie ogłoszenie - za mało zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas2542 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) no w sumie to będzie moje pierwsze większe moto ale już miałem doczynienia z motrami a od ponad roku zasuwam po mieści na skuterze :bigrazz: i w sumie od niego mnie tak wzięło na dwa kólka bo dotej pory zawsze autem jezdziłem ale przyszła pora na odmiane. Skuterakiem sie super jezdzi po mieście ale już czegoś brakuje (np mocy :biggrin: ). dzisiaj byłem oglądać tego z pierwszego linku 1999r. Wg mnie motorek raczej w dobrym stanie, koles się raz ślizgnoł i na baku z drugiej str jest troche przetare, była uszkodzona kierownica i została wymieniona na nową tak samo ten dekielek był uszkodzony i został wymieniony. Ogólnie brak śladów rdzy ale chyba jeden simering puszcza w przednim widelcu bo był ślad oleju. Silniczek wg mnie chodzi ładnie i równo (jak na bandita) nie słychac zadnych stuków czy czego kolwiek a koles nie jest handlarzem. Myślicie ze moze miec jakies wady ukryte albo jakies wady konstrukcyjne? Nie wiem czy kupować czy jeszcze się wstrzymac bo calkiem niezłą cene wynegocjowałem. Jak myślicie co robic??? Edytowane 21 Grudnia 2008 przez lukas2542 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ale przy którym wynegocjowałeś tą cenę i jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas2542 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ale przy którym wynegocjowałeś tą cenę i jaką? cena 6 tyś za ten z '99 rok. w sumie z kolesiem moge się tak dogadać ze w rozliczeniu weźmie mojego skuteraka bo jest zainteresowany. to wyszło by jakies 4 tys mojej dopłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 cena 6 tyś za ten z '99 rok. w sumie z kolesiem moge się tak dogadać ze w rozliczeniu weźmie mojego skuteraka bo jest zainteresowany. to wyszło by jakies 4 tys mojej dopłaty. No a chociaż godna ta maszyna? Bo ze zdjęc to wiadomo, że nic nie wiadomo... A moze chce się pozbyć szajsu, że zgodził sie na takie śrubki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas2542 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 no właśnie też sie zastanawiam czy jakiegoś wała niewkręca ale koles na wiarygodnego wygląda. Mysle ze i tak podjade z nim do jakiegos serwisu zeby go troche przetrzepali. Do jednego szlifu koleś sie przyznał po czym gmole załorzył (mądry polak po szkodzie :biggrin: ). tak jak pisałem wcześniej jest ślad na baku po tej przygodzie. z drugiej strony nie widac żeby coś było. Myślisz ze warto sobie wogle głowe nim zawrac i jechac do serwisu? w sumie lepiej stracić jakies 150zł niz 4 tysie i dobrego skutera :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Myślisz ze warto sobie wogle głowe nim zawrac i jechac do serwisu? w sumie lepiej stracić jakies 150zł niz 4 tysie i dobrego skutera :bigrazz: Jeszcze pytasz o coś takiego? :rolleyes: Oczywiście, że warto jechać. A na wała to wygląda :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas2542 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Jeszcze pytasz o coś takiego? :rolleyes: Oczywiście, że warto jechać. A na wała to wygląda :biggrin: :wink: tzn? bo nie bardzo rozumiem twoją odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi