haryktm Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 podczas jazdy przestał mi działać exc 400, sprawdziłem wszystkie podzespoły i sa ok cewka i moduł zostały załozone do 520 i są dobre, rozpiołem wiązke, sprawdziłem kable, wtyczki i wyłaczniki wszystko jest ok a iskry nie ma. miał ktoś podobny przypadek, lub ma pomysła co jest z tą iskrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 No a impulsator?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryktm Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 impulsator jest ok, podłaczyłem do niego miernik i zwiera obwod jak obraca sie wał, chyba ze jego działanie nie polega na zwieraniu obwodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi