PARUZEL Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) Witam zakladalam ten temat już kolejny ale mile nastawiony o tym czy coś bedzie organizowane przez lubelskich motocyklistow jak i LSM w związku ze zbliżającą się WIELKĄ ORKIESTRĄ ŚWIĄTECZNEJ POMOCY. Pisze wcześniej ponieważ już powoli można coś szykować obgadywać ten temat do czego bardzo zachęcam. Ale glownym celem jest pomoc JURKOWI w zbiórce funduszy na dogodny cel reszta informacji w najbliższym czasie. Ja tylko temat zapuśćilem i prosil bym wypowiadać na ten temat w milych slowach tego znaczenia :))) KRÓTKO ZE STRONY WOŚP !!! Zaczynamy!!! Już siedemnasty raz zwariujemy z radości! Zaczynamy XVII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy! Z wielkimi nadziejami i ogromną wiarą w to, że to co robimy ma sens! Wielki sens! Bo czy ratowanie ludzkiego życia ma sens? Odpowiedź znamy wszyscy. I choćby dlatego mamy wiarę, wiarę w ludzi, którzy już od 17 lat grają z nami i ratują życie dzieciaków. Mamy wiarę w czynienie dobra, wiarę w dobre anioły, wiarę w sens tego co robimy, sens tego co jest w życiu ważne. I cieszymy się, że taką samą wiarę w sens Wielkiej Orkiestry mają Wolontariusze, mieszkańcy Zielonej Góry, władze miasta i sponsorzy, którzy rok rocznie wspierają nasze działania. To wszystko podtrzymuję naszą chęć i dodaje sił. Sił i wiary dodają także zdrowe dzieciaki, które uratował sprzęt kupiony przez Fundację. Tym razem zbieramy pieniądze na rzecz wczesnego wykrywania i leczenia chorób nowowtworowych u dzieci. Jaka to straszna choroba, jaki ogromny powoduje ból i cierpienie - o tym chyba mówić nie trzeba. Dlatego gramy, dlatego będziemy zbierać pieniądze, dlatego wołamy do Was wszystkich - zagrajcie z nami podczas XVII Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Zielonej Górze !!! POZDRAWIAM ZACHĘCAM :))))))))) Edytowane 11 Grudnia 2008 przez PARUZEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramatik Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 No fajny pomysł można już coś myśleć:) I zebrać jeszcze większa grupę niz 6 grudnia...I nawet jak dobrze pójdzie to na swoim moto wpadnę xD haha... Oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ty już się za wcześnie nie ciesz ;s Ja oczywiście piszę się na WOŚP jak najbardziej, czekam tylko niech ktoś bardziej zorganizowany i doświadczony wypowie się jak to wszystko będzie wyglądać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 :clap: Sztab WOŚP w Lublinie <<<<<<Co Lsm-osicze na to ???????? >>>> O lubelskim sztabie przy TVP3. Nasz Sztab powstał z bardzo prostej przyczyny. Po raz kolejny chcieliśmy być zaangażowani w pomoc przy organizacji tej wyjątkowej imprezy, jaką niewątpliwie jest kolejny (już XVI !!!) Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Chcemy aktywnie uczestniczyć w przygotowaniach, chcemy być zaangażowani, chcemy być aktywni, chcemy zachęcić i pomóc innym włączyć się do akcji ratowania życia tych najmłodszych, poszkodowanych w wypadkach. Prowadzimy zapisy wolontariuszy, uczestniczymy w organizacji Finałowych imprez, które odbędą się 13.01.2008, uśmiechamy się i dzielimy optymizmem i zapałem do pracy. Serdecznie zapraszamy Was potencjalnych wolontariuszy i wszystkich tych, którym nie jest obojętna Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy i jej działania. Zapraszamy do Sztabu mieszczącego się w siedzibie Lubelskiego Oddziału TVP (ul. Raabego 2) do pokoju 017 w godzinach od 10:00 do 18:00 ; tel:081 532 42 91 w.285 lub (0) 500 601 277 sztabowa poczta e-mail Kto jest Kto w sztabie przy TVP3 w Lublinie: Sebastian Krzesiak "MAŁY"-Szef lubelskiego Sztabu przy TVP3. "MAŁY" to wieloletni wolontariusz Orkiestry. Szaleniec, człowiek o największym sercu po tej stronie Wisły. Nie ma dla niego rzeczy niemożliwych, nie ma miejsc, których by nie odwiedził, nie ma słów, których by nie wypowiedział. Doskonały organizator pracy i wszelkich innych "przyjemności". Skrzypek Andrzej "Kobra" Jego motto życiowe "Jeśli kochasz to co robisz to robisz to najlepiej" to zdanie w pełni odzwierciedla jego osobowość. Pozytywnie zakręcony człowiek o wielkim sercu. Największą radość sprawia mu to gdy może uszczęśliwić drugą osobę. W jego towarzystwie nie można sie nudzić, jak sam twierdzi :"Zawsze jest coś do zrobienia". Jednym zdaniem nie można go określić, należy go poznać. Związany ściśle z kulturą klubową i muzyką w najróżniejszych postaciach Paweł Gawdzik "Biceps" "Biceps" to najlepszy kierowca, człowiek żyjący motoryzacją który o samochodach wie wszystko, ale to nieznaczny że nie ma dobrego serca lubi pomagać innym!!!! I dlatego został członkiem Sztabu W.O.Ś.P Paweł Szymajda "Szymek" "Szymek" to człowiek siłacz, za młodych lat jadał podwójne porcje, ale dzięki temu mamy w�ród nas człowieka o nie tylko wielkich gabarytach ale też o WIELKIM sercu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 *po co dzielic motocyklistów lubelskich na "ich" i "nas". ja jestem lubelakiem i lsmowiczem,a czuje sie jakby jedni byli lepsi od drugich.nie uwazacie ze przez pisanie "co lsmowicze na to?" odpychamy od siebie ludzi?ja obiektywnie uwazam ze tak.do przemyslenia* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Merhu, czasami niestety można odczuć ,że jak ja nie jestem w LSM, to jestem range niżej. Chyba nie liczy się kto w jakiej grupie jest. Tylko to ,żeby zrobić coś razem prawda? No chyba ,że się myle to mnie poprawcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Myśle ,że czas odświeżyć ten temat ,gdyż finał coraz bliżej. Nasuwa się pytanie czy będzie organizowany jakiś "zlot" motocyklistów o ile warunki atmosferyczne pozwolą... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 ja odpadam... nie mam podnóżków :P ktoś się nie bał i... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) ja odpadam... nie mam podnóżków :P ktoś się nie bał i... :P wiesz co... dziwny zbieg okoliczności bo akurat wszedłem w posiadanie używanych podnóżków do takiej yamahy ;D chcesz to tanio odstąpie ;p , nie no nie można się śmiać z czyjegoś nieszczęscia ;p Dasz rade i bez, podkuj sobie buty i będziesz nogi na piecyku sobie trzymał :) ps. W niektórych miastach zaplanowany jest już cały przebieg imprezy, chyba i my możemy powoli coś ustalać. Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Trauma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja się na to piszę ;d Aby tylko śniegu nie było albo lodu na jezdni to jadę ;) Tylko trzeba właśnie dopracować jakieś detale tej wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 ja odpadam... nie mam podnóżków :P ktoś się nie bał i... :P Oj no zrobie Ci je ale narazie niemam materiału zabardzo i weny... Na wrzesień zdąże... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 ale same podnóżki Ci zgineły czy sety całe? ;D A co do organizacji tej imprezy to musiałby się ktoś kompetentny wypowiedzieć :), ktoś kto ma pomysł na przebieg tego motórzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) Jako kompetentna osoba wypowiadam się. Miałem dzisiaj rozmowę z człowiekiem z Panther FG, no i zaproponowali żeby w sobotę 10.01.2009 czyli dzień przed orkiestrą kto jest chętny wybrać się do TVP Lublin i wyrobić legitymacje te dla wolontariuszy no i wziąć puszki, trzeba mieć ze sobą 2 zdjęcia. Co to samego finału WOŚP to propozycja jest taka, żeby podzielić się w grupki po 5-7 motocykli i poustawiać się w jakiś strategicznych miejscach w Lublinie czy Lubartowie. Potem zajechać do Parku Saskiego, tam zdaje się będzie główny punkt finałowo-koncertowy, to pojechać tam, pograć na silnikach, może chętny spali gumę:D no i później chyba pojechać i zdać kasiorkę co się uzbierało, do punktu oddawania kasiorki, który gdzieś tam będzie. Edytowane 31 Grudnia 2008 przez Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 ale same podnóżki Ci zgineły czy sety całe? ;D Całe półki czyli po hamerykańsku " sety" :biggrin: Haju! Nie rób jaj bo wyjde na złodzieja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 WITASKI!!!!! :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: W motocyklach niech zagrają serducha, A pieniążki zabrzęczą w pełnych puchach na 2oo LUDKOWIE wsiadamy!!! :biggrin: i z ORKIESTRĄ OWSIAKA śmigamy. Na dwóch kołach,dwóch nogach czy quadach niech się każdy w tę Akcję dokłada :biggrin: Działamy coś :icon_question: Byśmy spróbowali nie :icon_evil: No- rozumiemy się???!!!!! Mnie się już w łepetynie klaruje jakieś cóś i po dojściu do się po Szampańskim Sylwestrze będę pisać szczegóły. BAWCIE SIĘ SUPER I Wszystkiego NAJJJJJJJJJJJJJJ w NOWYM 2009 ROKU co Nam się zbliża krok po kroku. I niebawem stanie u drzwi :biggrin: jak kiedyś słynna ZAŁOGA DŻI Pozdrawiam --- Joaśka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi