mucha56 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 jak w temacie kupię kuferek najlepiej czarny z mocowaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 nadal aktuale, może ma ktoś stelaż do inazumy pod kufry? stelaż znalazłem szukam kufra na dwa kaski givi lub kappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledzmar Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Siemasz, A możesz napisać gdzie, czy jak znalazłeś ten stelaż pod kufry do Inazumy, bo jestem na tym samym etapie, też potrzebuje, nawet wystarczy mi tylko stelaż pod kufer centralny ale nie mogę nigdzie takiego znaleźć. Będę wdzięczny za jakieś informacje, Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 ja kupiłem bagażnik :) do inazumy. na alledrogo, tylko szukaj nie pod hasłem inazuma a gsx szukałem przez 3 miechy i jednego ranka patrze i jest 6 sztuk kupiłem założyłem i pasuje idealnie masz tu namiar http://www.allegro.pl/item553751532_suzuki...a_bagaznik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledzmar Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Dzięki wielkie za odpowiedź i za namiary, zadzwonie i zapytam czy jeszcze mają. Szukam pod GSX też i się zastanawiam czy pasowały by od innych modeli, np. GSXf 600 czy 750. Serwisówkę mamy tę samą, chociaż pewnie inne mocowania. Np. jak kupowałem gmole to były dedykowane i do inazumy i do bandita 600. Mam nadzieje że coś znajdę, jeszcze raz dzięki. Pozdrony :crossy: Niestety już sprzedane ma te bagażniki. Nic, będę szukał dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi