Hajo Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A co powiecie na jakiś kulig?? :D Pogoda jest... przydałby się ktoś kto dałby rade coś zorganizować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 (edytowane) ty laske to sam niech sobie zalatwi a nie hahahahhahahaha a co do kuligu to ja moge C330 tylko sanki i jedziem dzisiaj dawalismy czadu wiec wiemy co proponujemy Edytowane 15 Lutego 2009 przez PARUZEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 taka pogoda ma sie utrzymac do marca (tak dzis usłyszałem) wiec przyszły weekend proponuje wylot na jakies sniezne cuś.dzis juz nie da rady ludzi skombinowac.pod papaja w sumie lepiej niz pod kunia..wole zapach diesla. a co do tej laski... żałosny "dowcip",szczegolnie ze sie nie znacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Odświeżam temat KULIG !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 jak tam po wczoraj panstwo drodzy,wszyscy wrocili bezwypadkowo? do ktorej zagadywaliscie ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Po ridersie zmieniliśmy lokal na KOYOTA na rokowy "dancing". Chyba jakośpo drugiej wyszliśmy. Nooo o godzinie 02:50 dotarłem do domu. Ogólnie było bardzo fajnie, tylko kurna coś mi mało kasy w portfelu zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Panie Mikołaju w Ridersie jest jakieś dziwne powietrze, które zachodzi w reakcje z pieniędzmi sprawiając że owe wyparowują w zastraszającym tempie... Spotkanie udane choć byłem bardzo krótko, ale praca w soboty w swoje "uroki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Tak tak spotkanko spontaniczne i udane. Nie wiem skad tyle ludzi sie naszlo ale to fajnie ze ciagle się poznaje nowych:) A jak tam po wczoraj no hmmm nie wiem dlaczego ale jakoś mnie główka boli, piwko dzisiaj to złote lekarstwo, a jakie mokre jest;] Mikołaju ty wróciles i mało kasy Ci zostało w portfelu a ja mam gorzej bo wyszedlem z Ridersa juz z pustym portfelem przed Koyotem się "nieco" zasiliłem i w domu znowu miałem pusto? Jak to wyjaśnić? No i ten ból głowy?? Za tydzien pije dwa piwa i basta. lewa w góre heeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Za tydzień to się nie napijesz Pavson :) Hmm... wycofuje... będziemy zjeb**ni po tym kursie, ale nie daleko jest taka mordowania która nazywa się "Zgoda" :D Zgoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Wszystko fajnie, pięknie, a mi smutno, że nie mogłam wczoraj przyjechać! :banghead: Do następnego! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam Za tydzień to się nie napijesz Pavson :) Hmm... wycofuje... będziemy zjeb**ni po tym kursie, ale nie daleko jest taka mordowania która nazywa się "Zgoda" :D Zgoda? Haju niestety ale zaraz po szkoleniu musze się zmywać do lbn;/ szkoda ale jeszcze kiedys będzie okazja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 na pewno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 To jest chyba temat do spamowania. Kur..na myślałem że wieczorem to tak 10 minut popada śnieg i rano będzie zielono. A dziś się budzę i szok. Kutwa biało. A miałem ambitne plany na dniach motórem już pojeździć. Szok Szok Kutwa Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 :evil: :banghead: :rolleyes: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 :evil: :banghead: :rolleyes: :( Cześć! Hajo- nie tłucz tej łepytynki tak bo będzie kuku :biggrin: A Ona jest bezcenna i jeszcze się przyda. Pozdrawiam --- Joaśka PEES Mikołaju --- już Cię Dupcia świerzbi coby ją na moto posadzić ?A może robale masz jakie ? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi