Masza Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 o wypraszam sobie! Żółwik gwałciciel jest mój:) Wróciliśmy delikatnym slalomem ale dało radę. Bardzo pozytywne spotkanko - oj wesolutko było :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam. Panie Merhu jak było to wiemy obaj, tylko wytłumacz mi fakt że ja Twojego nr nie mam??:] Bardzo pozytywne wrażenie po spotkaniu. Dopiero jedno z pierwszych ( z większością pierwsze) a czuliśmy się jakbyśmy znali się wieki. Do zobaczenie w bliżej nieokreślonym terminie- mam nadzieję że w bardzo nieodległym;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ludziska szykujcie sie na 26.02!! na opijanie moich urodzin;) Zaprawde powiadam wam błogoslawieni ci ktorzy wypija!! Ale mam nadzieje, ze wczesniej jeszcze nowe moto Pavsona opijemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 CHCIAŁEM OŚWIADCZYĆ ŻE CHYBA JUZ WYTRZEŹWIAŁEM... :icon_mrgreen: wybaczcie moją niedyspozycje sobotnią... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 nono lepiej późno niż wcale:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 kto chce foto i filmy niech sie na gg odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Chyba zaczne wspierać Macieja P. w postanowieniu czyli : PIER*** NIE PIJE :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 no i moge sie pochwalic :) pierwsze 100km za mną.wnioski: -kupic 10 naparstków,bo koncowki palców odmarzają -dokrecic luzujące sie sruby pokrywy głoicy zanim zacznie uciekac olej i lać na spodnie -zrobić światła mijania,bo niechcacy je odłaczyłem -wozic kuwa komplet kluczy pozwalajacy rozebrać silnik w czasie podrózy(w razie ekstremalnych przypadków) -nigdy! nie prosic o pomoc kutasów(w sensie szefostwa) z autoryzowanych serwisów (Bosh Parczew) -poratujcie mnie paroma kluczami bo mi olej na nogi ucieka z głowicy. -"to nie wypozyczalnia sprzętu" -i na koniec słowa najcieplejszych podziekowań dla człowieka z Parczewa zajmujacego sie moto .400m od bosha całe szczescie i był w domu.poratował kompletem kluczy,razem doszlismy do przyczyny usterki i za fatyge wział tylko uscisk dłoni. AVE prawdziwi motocyklisci. AVE prawdziwi ludzie! poza tymi faktami stwierdzam-motocykl to nie zabawka sezonowa. gdyby nie konce palców,to nie czułbym wogole zimna na ciele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Merh-u Junakiem jeździłeś czy Hondą ? Ja dziś śmigałem z Rogalem Uralem po lesie w krasieninie :D takie jaja były że nie wiem ale zajebiście jakbym miał tylko kask szczękowy to by było zajebiście ale to spojrzenie ludzi jak jechaliśmy - bezcenne :] pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 junak stoi w garazu bez oleju.w nim nie szukałbym usterki.ona sie sama znajduje. komplet kluczy polecam wozic ze sobą.tak na "w razie czego". duzo nie waży a moze uratować sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Po raz kolejny dziekówka za spotkanie...... cykl regularny musimy wprowadzic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 kurde nawet nikt nie napisze posta na forum a wczoraj cały dzień kisiłem dupe w domu a mogłem pojechać do Riders-a. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 żyje i na razie nie piję, 3 tyg przerwy na sesję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 forum nie po to jest,by ustawiac sie na prywatne spotkania.(podkreslam prywatne!) od tego są telefony i PW.nie potrzeba nam postów "ja będę"...a pozniej "nie mogłem być bo..". cykl regularny powiadacie Pawliczku...hym hymmm... łaj not. podoba mi sie ta muzyka ktorą gral "Szantiarz" że Go tak nazwe.trzeba by sie jakich kawałkow nauczyć.klimat typowo taneczny :D jak sie ktos pisze na jakies spotkanie...to niech pyta na privach czy sie co dzieje. ogolnie to sie kreci fajnie,w miłym klimacie. dzis kolejne kilkanascie km nakręcone....i pobity rekord predkosci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi