Skocz do zawartości

WOLNY CZAS

PARUZEL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Panie Merhu jak było to wiemy obaj, tylko wytłumacz mi fakt że ja Twojego nr nie mam??:]

Bardzo pozytywne wrażenie po spotkaniu.

Dopiero jedno z pierwszych ( z większością pierwsze) a czuliśmy się jakbyśmy znali się wieki.

Do zobaczenie w bliżej nieokreślonym terminie- mam nadzieję że w bardzo nieodległym;]

no i moge sie pochwalic :) pierwsze 100km za mną.wnioski:

-kupic 10 naparstków,bo koncowki palców odmarzają

-dokrecic luzujące sie sruby pokrywy głoicy zanim zacznie uciekac olej i lać na spodnie

-zrobić światła mijania,bo niechcacy je odłaczyłem

-wozic kuwa komplet kluczy pozwalajacy rozebrać silnik w czasie podrózy(w razie ekstremalnych przypadków)

-nigdy! nie prosic o pomoc kutasów(w sensie szefostwa) z autoryzowanych serwisów (Bosh Parczew)

-poratujcie mnie paroma kluczami bo mi olej na nogi ucieka z głowicy.

-"to nie wypozyczalnia sprzętu"

-i na koniec słowa najcieplejszych podziekowań dla człowieka z Parczewa zajmujacego sie moto .400m od bosha całe szczescie i był w domu.poratował kompletem kluczy,razem doszlismy do przyczyny usterki i za fatyge wział tylko uscisk dłoni. AVE prawdziwi motocyklisci. AVE prawdziwi ludzie!

poza tymi faktami stwierdzam-motocykl to nie zabawka sezonowa. gdyby nie konce palców,to nie czułbym wogole zimna na ciele.

Merh-u Junakiem jeździłeś czy Hondą ? Ja dziś śmigałem z Rogalem Uralem po lesie w krasieninie :D takie jaja były że nie wiem ale zajebiście jakbym miał tylko kask szczękowy to by było zajebiście ale to spojrzenie ludzi jak jechaliśmy - bezcenne :]

pzdr

forum nie po to jest,by ustawiac sie na prywatne spotkania.(podkreslam prywatne!) od tego są telefony i PW.nie potrzeba nam postów "ja będę"...a pozniej "nie mogłem być bo..".

cykl regularny powiadacie Pawliczku...hym hymmm... łaj not.

podoba mi sie ta muzyka ktorą gral "Szantiarz" że Go tak nazwe.trzeba by sie jakich kawałkow nauczyć.klimat typowo taneczny :D jak sie ktos pisze na jakies spotkanie...to niech pyta na privach czy sie co dzieje.

ogolnie to sie kreci fajnie,w miłym klimacie.

dzis kolejne kilkanascie km nakręcone....i pobity rekord predkosci :)