Majusz Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) Do Ridersa... hmmmmmmmmmmmm Ale wy mnie rozpijacie... :icon_mrgreen: :flesje: Pardom Czesiu :) Edytowane 12 Grudnia 2008 przez Majusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 to jak...sobota o 17? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 (edytowane) No tak tylko ta 13 sobota??? i o 17 ale jaka miejscówa pozdro:)) Edytowane 12 Grudnia 2008 przez PARUZEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 wnioskuj z postów poprzednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 No to panowie mam nadzieje że w końcu uda mi się przybyć na to spotkanie bo się wybieram i wybieram i jakoś nigdy mi do końca nie wychodzi :biggrin: Pozdrawiam i do zobaczyska w 17 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 http://www.dancingsantacard.com/?santa=127634 WESOLYCH SWIAT Siema to jak o której się stykamy ??? w ridersie czy tag barze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Nooo i reasumując wczorajszy wieczór w Ridersie był bardzo udany, przybyło liczne grono, ale ale nie było koleżanki Maszy , lub nas nie rozpoznała, co było trudne bo dwa najgłośniejsze stoliki były zajmowane przez nas, Ryjka chyba też nie było?? Jak się mylę to proszę mnie poprawic. Zabrakło też głównego organizatora :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Chociaż nie wiem jakbym był wkur... zdenerwowany :icon_mrgreen: to wystarczy posiedzieć z wami chwile i mi przechodzi bo nie da się nie śmiać przy was :flesje: Jak przyszedłem to kipiałem już i piana mi leciała z uszu także dzięki za poprawe humoru :icon_mrgreen: :buttrock: Jakby to Waldi powiedział : Heja Heja :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ] Sajonara :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 NO tak mnie jak zwykle nie było :banghead: :banghead: a to wszystko przez przeprowadzkę mojego kolegi trochę się natragałem a dzisiaj tylko zakwasy. I pomyśleć że mogłem dzisiaj mieć kaca-bezcenne :biggrin: :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ryjek może następnym razem się uda. A potwierdzam słowa Majusza, no tak mu z tych uszu leciało, tą pianą, czy może lepiej nazwać to cieknącą ohydną mazią zabryzgał pół stołu. oj aj oj :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Kilka piw, pół ramy fajek plus żarty wokół czynią cuda :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 ej zapomniałem napisać ze znalazłem w kieszeni paczkę fajek:D znaczy pudełko z jedną fajką, jakieś czewrone pudełko, nie chce mi się wstać żeby zobaczyć jaka to firma :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 ej zapomniałem napisać ze znalazłem w kieszeni paczkę fajek:D znaczy pudełko z jedną fajką, jakieś czewrone pudełko, nie chce mi się wstać żeby zobaczyć jaka to firma :icon_razz: Czyżby moje czerwone L&M ? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Jan III Sobieski premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 To Waldiego;) Ale moga byc i moje:P Kiedy nastepny najazd na ridersa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi