Mikołaj Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No ostatnio hoduję 3 robaczki. Wacuć, Pierdzioch i Przydupas. Już strasznie ich tam nosi:P Dlatego chcę pojeździć żeby je wywiało w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Odpukać w niemalowane, ale......ale spoglądam przez okno i widzę, że to białe gó..no się już wytapia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Odpukać w niemalowane, ale......ale spoglądam przez okno i widzę, że to białe gó..no się już wytapia:D Trzeba to oblać:) Riders??? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Mowa!! Ja jestem za! Tylko juz bez samochodu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 ja też ja też! w piątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 20.00?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Dzisiaj Grzegorza, jutro Krystyny w piątek to oblewamy:) i mam nadzieje ze chociaż Grzegorz się zjawi. Bedę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Ja moge kogos szybko przechrzcic na Krystyne;) Coby portfele nasze wspomoc:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Jak tam motórzysty, polatali w weekend? Wczoraj w towarzystwie zdobywałem Nałęczów, a dziś samotnie trasa do Nałęczowa potem Kazimierz, Puławy, Końskowola, Nałęczów i finisz w Lublinie. Aj pikna pogoda dzisiaj była. Po drodze spotkałem jakieś żółte BMW i jeszcze ze 4 maszyny, w Kazimierzu czarniutka suzukę volusia oj fajna była. Myślałem że na górę 3krzyży się dostanę ale nie wiedziałem jak się do tego zabrać. Także zdobywanie szczytu zostawiam na następny raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Polatali popili cud miód weekend:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witajcie Co planujecie na nastepny weekend ??? Zależy od pogody piszcie propozycje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Ma ktos film z piatku? Moze by wrzucil gdzies i dal linka?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Jaki tu spokój...na na na na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Jaki tu spokój...na na na na Nic się nie dzieje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 A................. ja słyszałem że bociany już do nas lecą. Ps. jak ja nienawidzę tego białego gu......na co z nieba leci :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi