J.A.C.E.K Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 1. Banka 2. Aśka 3. Grzesiek 4. Teosik 5. Klaudiusz 6. Modek 7. Maciekka 8. Zawisza 9. raVVVen 10. tango 11. Agnes535 12. pepe 13. Pozytywnie Zakrecony Wariat(nikt nie chce to ja sobie wezme trzynastke ) 14. Belgu 15 (i 16). Jacek0707 - co tak sam będę siedział... (+ewentualnie 1 sprzęt spoza forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 1. Banka 2. Aśka 3. Grzesiek 4. Teosik 5. Klaudiusz 6. Modek 7. Maciekka 8. Zawisza 9. raVVVen 10. tango 11. Agnes535 12. pepe 13. Pozytywnie Zakrecony Wariat(nikt nie chce to ja sobie wezme trzynastke ) 14. Belgu 15 (i 16). Jacek0707 - co tak sam będę siedział... (+ewentualnie 1 sprzęt spoza forum) 17. AdBar Na Mikołajowanie nie dałem rady.. Teraz musi się udać :) do miłego zobaczenia :) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornik(W-wa) Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 UWAGA !!!Osoby chętne do kwestowania podczas Orkiestry i Parady proszę o wysyłanie mi wiadomości na Priv, do każdego chętnego/chętnej odpiszę i wyjaśnię co i jak. Wiadomości Priv posłużą mi za ewentualną listę osób którym trzeba będzie wyrobić dodatkowe identyfikatory, tak więc w wiadomości z chęcią zobaczę Imię i Nazwisko (to tak na początek). Po najbliższej niedzieli dam więcej info zapewne o trasie przejazdowej jak i o innych punktach programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Jak pogoda dopisze lub nie będę w trasie :buttrock: to sie piszę wszystkimi czterema łapkami :clap: 1. Banka 2. Aśka 3. Grzesiek 4. Teosik 5. Klaudiusz 6. Modek 7. Maciekka 8. Zawisza 9. raVVVen 10. tango 11. Agnes535 12. pepe 13. Pozytywnie Zakrecony Wariat(nikt nie chce to ja sobie wezme trzynastke ) 14. Belgu 15 (i 16). Jacek0707 - co tak sam będę siedział... (+ewentualnie 1 sprzęt spoza forum) 17. AdBar 18. Hiszpan :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Mój grafik mówi, ze mam wolne... :icon_rolleyes: - no to już nie mam :flesje: 1. Banka 2. Aśka 3. Grzesiek 4. Teosik 5. Klaudiusz 6. Modek 7. Maciekka 8. Zawisza 9. raVVVen 10. tango 11. Agnes535 12. pepe 13. Pozytywnie Zakrecony Wariat(nikt nie chce to ja sobie wezme trzynastke ) 14. Belgu 15 (i 16). Jacek0707 - co tak sam będę siedział... (+ewentualnie 1 sprzęt spoza forum) 17. AdBar 18. Hiszpan notworthy.gif 19. zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 chlopaki wezcie mnie ze soba!!! ja jeszcze nie moge jezdzic, ale moze jako plecak...w ostatecznosci jak nie dam rady to zejde i poczlapie na piechote. Obiecuje ze bede grzeczna, nie bede wyrywac kierownicy.... Wolalabym pojechac armatura, obawiam sie ze na szlifierce z tylu, zgieta w chinskie osiem nie wytrzymam. Jak ogadam zdjecia z mikolajow az zal dupe sciska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 chlopaki wezcie mnie ze soba!!! Z avataru wynika, ze pomocny z Ciebie może być plecak :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 o tak, tak, bardzo pomocny, lancuch posmaruje, kanapke zrobie, cokolwiek zechcesz tylko wez mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 o tak, tak, bardzo pomocny, lancuch posmaruje, kanapke zrobie, cokolwiek zechcesz tylko wez mnie marina no wreszcie wróciłaś na forum :) !! to, że masz przerwę w jeżdżeniu nie zwalnia z wrzucenia od czasu do czasu swoich 5gr ;) ...wiem wiem zaraz mi się dostanie bo jest i za co ;) ale ciiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 cokolwiek zechcesz tylko wez mnie Hmmm, no wiesz, tyle tylko ze ja nie mam łańcucha, mam za to długi i gruby wałek kardana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Hmmmmm... To może i ja bym się przykulał? Taka okazja... :icon_twisted: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 , mam za to długi i gruby to cudownie, tym bardziej powinienes mnie wziac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 to cudownie, tym bardziej powinienes mnie wziac Panowie, Marina tak ładnie prosi ,a tu maaaarnyyyy odzew. Ładnie to tak? :icon_razz: :biggrin: Bierzcie kobitkę, z pewnością się przyda. Formalnie kwestowy plecaczek będzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Hmmmmm... To może i ja bym się przykulał? Taka okazja... :icon_twisted: No jak Czarek się pojawi to MUSI impreza w Sulejówku będzie :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 No jak Czarek się pojawi to MUSI impreza w Sulejówku będzie :flesje: :icon_mrgreen: To zaczynam myśleć... :icon_biggrin: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi