Skocz do zawartości

Alpinestars Octane Shoe

Rekomendowane odpowiedzi

Staaary , większość nas mieszka w polsce a tu takie nowości docierają hmmm... powiedzmy z dwuletnim opóźnieniem, osobiście I raz widze takie kapciuszki , fajne , choć wiadomo , że wysokie będą zawsze bezpieczniejsze. Pzdr

To już wolałbym dołożyć 40 eur i kupić smx'y. Mnie się nie podobają :bigrazz:

no tak ale :

1. nie chodzi o kase

2. ja tylko do pracy spokojnie sobie pyrkam moim nakedem - w 100% miasto a nie lans niedzielny :icon_mrgreen:

3. pozatym mysle, ze jak w smx'ach posiedzisz 9h w biurze + 2x40min dojazd/przyjazd to powachaj nogi :icon_twisted:

dlatego wole cos niskiego...

a moze jakas alternatywna marka/model ?

googlujac tu i tam po wloskich forach...

mam juz chyba to czego szukam :icon_mrgreen:

the winner is... tadadadam...

SIDI Streetburners :notworthy:

cena troche ekscentryczna jak za pol-buty ale.. zobaczymy czy warte

3. pozatym mysle, ze jak w smx'ach posiedzisz 9h w biurze + 2x40min dojazd/przyjazd to powachaj nogi

dlatego wole cos niskiego...

to osobiście wolałbym kupić z przeznaczeniem do pracy/biura jakieś cichobiegi cywilne a nie bawić sie w kompromisy ... ;) Pzdr

odpustowe te modele : )

jesli chodzi o tego typu pol-buty, to jestem w pelni zadowolony z sidi doha.

oczywiscie blado wypadaja pod wzgledem zabezpieczen, ale sa wygodne i nie rzucaja sie w oczy, nie maja jakichs krzykliwych bajerow [a takich szukalem]

http://i33.photobucket.com/albums/d84/RVFR/DSCF0451.jpg

to real foto w miare oddaje ich rzeczywisty wyglad. wszystkie foty reklamowe, ktore mozna znalezc w necie sa po prostu szpetne i wg mnie nie odzwierciedlaja prawdziwego dizajnu tych butow.

sprawdz ofertę intermotors może na wyprzedaży dostaniesz

alpiny surge, stroke albo to co sam pokazałes lub podobne, choc teraz to już może byc problem z rozmiarami.

do pracy wrzucam w plecak drugie buty, lub trzymam je pod biurkiem

Edytowane przez marcinn72

CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS

sprawdz ofertę intermotors może na wyprzedaży dostaniesz

alpiny surge, stroke albo to co sam pokazałes lub podobne, choc teraz to już może byc problem z rozmiarami.

kolega, który pytał mieszka we włoskim Rzymie a nie karczmie o tej nazwie... więc chyba nasze wyprzedaże nie za bardzo go interesują... ;)