krzysiek1011 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 za ch..a nie moge znleść linki do predkościomierza do mojej pegaso:( jest na allegro linka tyle ze do RS 125 i nie wiem czy będzie posować prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_scibior Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Jak ruszysz temat to daj znać, brejdak ma ten sam problem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm666 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Z tego co wiem, to pasuje od sr, tylko końcówkę trzeba przełożyć ze starego pancerza i przyciąć nieco linkę. Jeśli masz gdzieś w okolicy sklep, to pójdź z pancerzem i spytaj- na 80% powinno być tak jak mówię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1011 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) :banghead: własnie nie mam koncówki ani pancerza taki motor juz kupiłem, myslałem ze będzie łatwo kupić linke a tu problem... Edytowane 6 Stycznia 2009 przez krzysiek1011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyder84 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 za ch..a nie moge znleść linki do predkościomierza do mojej pegaso:( jest na allegro linka tyle ze do RS 125 i nie wiem czy będzie posować prosze o pomoc tu masz link do sklepu online pewnie tu znajdziesz taka linke pozdro :buttrock: http://www.agmot.pl/sklep.php?k=76&cz=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Jak by ktoś chciał pancerz to mam na sprzedaj. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi