Romek.RR Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) Zaraz dzwonie zarezerwować coś dla nas, i napisze szczegóły. ---------------------------------------------------------------------- Mamy tor zarezerwowany na 20:00 w niedziele. Zaklepałem na 4 osoby. Wszystkim pasuje? Trzeba się pokazać przed 20, powypełniać papierki. Edytowane 11 Grudnia 2008 przez Nyx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zaraz dzwonie zarezerwować coś dla nas, i napisze szczegóły. ---------------------------------------------------------------------- Mamy tor zarezerwowany na 20:00 w niedziele. Zaklepałem na 4 osoby. Wszystkim pasuje? Trzeba się pokazać przed 20, powypełniać papierki. Mi pasuje jak najbardziej, na ile przejazdów zarezerwowałeś :icon_question: :icon_question: Jeszcze ze wskazówek technicznych warto zabrać ze soba poza kaskiem także rękawiczki i ciepłą bluzę bo trochę tam piź.... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Po jednym, jak ktoś chce więcej to podobno nie będzie problemu. To co, 19:30 pod imolą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Po jednym, jak ktoś chce więcej to podobno nie będzie problemu. To co, 19:30 pod imolą? Mi pasuje!! Stawiam się w niedzielę. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Dobra, to jeszcze banka i YUBY potwierdźcie że będziecie i jesteśmy ustawieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 ok mi też pasi. nie mogłem znaleźć tematu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 No i gitara! 19:30 pod imolą. Jakby ktoś jeszcze się zdecydował to pisać :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Wchodzę w to. Co się stało się... ustawka z bani wyleciała :icon_question: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 To co, następny wypad na bemowo dla porównania? Będzie pasował przyszły weekend czy po świętach się dopiero ustawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ja chętnie ale dopiero po świętach raczej. Przyszły weekend mam już full zajęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 To co, następny wypad na bemowo dla porównania? Będzie pasował przyszły weekend czy po świętach się dopiero ustawiamy? Ja to bym całkiem przerzucił już na 2009.. wcześniej nie dam rady. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 No właśnie to miałem na myśli. Dobra to po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi