Merh Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 hehe...nie powinienem,bo jak sie Lonka dowie... :D ale witam koleżanke. moja shadowa własnie wraca do formy.dzis składam juz silnik :D takze na orkiestre moze bede juz na kołach,bo i rama pomalowana. a junak stoi bidny..bez oleju.. :( alei on sie doczeka,bo to inna jazda jednak. kobiety na motocyklach mają duzo wiecej adoratorów,a juz napewno ciesza sie powazaniem wsrod grupy.czy to nowosc-zalezy jak patrzec.kobiet na skuterach jest od ...,na motocyklach wcale nie tak wiele,szczegolnie u nas.zapraszamy na wspolne wypady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 no ale jednak jakieś fotki to by się przydały :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Powitać koleżankę. Zapraszam do wspólnej jazdy. Żeńskie grono motórzystek powiększy się mam nadzieje. Sorry za off top Merhu zgadzam się ze jazda weteranem to zupełnie inna bajka, dlatego postanowiłem ze może trochę dłużej zejdzie mi się z remontem Kaśki ale zrobię raz a porządnie, grunt to oby na rozpoczęcie sezonu zrobić. Żadnych półśrodków i prowizorek też będzie trochę mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witam. Oto foto założycielki tematu. http://img149.imageshack.us/my.php?image=p1000979tm7.jpg Pozdrawiam;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 (edytowane) Witam. Oto foto założycielki tematu. http://img149.imageshack.us/my.php?image=p1000979tm7.jpg Pozdrawiam;] że tak powiem... Mrrrrrrrrrrrrrrrr... :icon_mrgreen: Jedyna pozytywna rzecz po ciężkim dniu... :wink: Edytowane 17 Grudnia 2008 przez Majusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 tak to ja - na zlocie w Giżycku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam. Oto foto założycielki tematu. http://img149.imageshack.us/my.php?image=p1000979tm7.jpg Pozdrawiam;] he he szacunek za dziarę na lewej łopatce :P bo chyba dobrze widzę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 tak to ja - na zlocie w Giżycku No wlasnie :clap: Znajomy teren czyli .... Gizycko 2008 :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 A no dobrze widzisz Aftys :) na lewej łopatce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 :D bedzie o czym rozprawiać. chetnie zobaczyłbym kobiete na własnym junaku.bedzie nas juz z 5 osob na M10.a no i hondolot widze znajomy :) mysle ze sie niedlugo zapoznamy.jest kilka dziewoszek do pogadania,wiec nie bedziesz sama :) do zobaczenia...w ridersie? PS. mały skrot moich działan telefonicznie pstrykniete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 (edytowane) A no dobrze widzisz Aftys :) na lewej łopatce... to ja zapodam niekonwencjonalnie. poproszę zdjęcie DZIARKI :P A na PW gdzie robiłaś i uwagi na temat salonu :) Edytowane 17 Grudnia 2008 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi