Gość Helmut Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 witam. jak by ktoś ew chciał to mam takie cudo http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1064622 wiecej info tylko telefonicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helmut Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ponawiam jak ktoś szuka to zapraszam http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1106839 istnieje możliwość zamiany na Honde CBR 600 F3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 A może interesowała by Cie zamiana na F4 z 99r.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helmut Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 A może interesowała by Cie zamiana na F4 z 99r.? a ile za nią cenisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 11 500. Jak jesteś zainteresowany to mogę Ci podesłać jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helmut Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) 11 500. Jak jesteś zainteresowany to mogę Ci podesłać jakieś fotki. hmm pomysle i jakby co to się odezwe. motocykl którego szukam może być po szlifie Edytowane 7 Stycznia 2009 przez Helmut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mój nie jest :cool: Domyślam się, że szukasz czegoś tańszego? skrobnij mi na PW ile chciałbyś dopłaty z mojej strony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helmut Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 pelocik PW................... pelocik PW................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi