Pacian Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Mamy telefon do tych ludzi jest to taki hotelik położony w samych górach widoki są niesamowite doba wychodziła jak pamiętam 20 euro ze śniadaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Powiedzcie tak orientacyjnie jaki moze być planowany całkowity koszt tego wyjazdu? XT moze tez mozna by sie szło pobawic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 My we 4 wydali po 700zł i jeszcze pamiatki my kupowali a i na browarki nie oszczedzali :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 To nieduzo, stawiałem na duzo wiecej. Bede myślał, bo nie wiem jak mi sie to zgra z moją nowa działalnoscia gosp. :/ Kurde, ale bede sie starał zeby jakos sie udało. Poki co na razie temat z mojej strony jest otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sherco2.9 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Hej Wszystkim Byłem w zeszłym roku z kolegami, naprawde świetne widowisko. Już sama góra robi niesamowite wrażenie. Jeśli chodzi o Prolog to najprawdopodobniej będziemy startować w 2 osoby w celu sprawdzenia się. Mieszkaliśmy jakieś 20km od Eisenertz i wyszło nas od osoby po 100e. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamis-a Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 a jedzie ktoś ze świętokrzyskiego?? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi