Afka Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Potrzebuje zbiornik paliwa do kawasaki GPZ 500s z 1999 roku, bo zrobila mi sie dziurka. Wlasciwie to juz druga (ta pierwsza zaspawana), wiec mysle,ze pora kupic nowy bak. Jesli ktos jest w posiadaniu takowego, to prosze o kontakt. Pozdrawiam wszystkich motowariatow!!!!!!!!!!! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) zastanawiam sie co ty tak naprawde chcesz kupic :) Edytowane 3 Grudnia 2008 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afka Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 :icon_mrgreen: "...TO JEST SKŁAD" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Niektórzy potrzebują baku do GPZ a inni chcą "pastylki" do regulacji zaworów. Jakby ktoś coś gdzieś wiedział... :biggrin: Edytowane 5 Grudnia 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ale dwapiec za gram bo malo tego mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi