B@ca Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam Widzę że ten ten gadżet nie był jeszcze poruszany sunax .. alternatywana blenda przeciwsłoneczna za 19 eurasów .. hmm .. dla kogoś kto ma tylko przezroczystą szybkę to może być rozwiązanie ??? Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 a nochala mi nie utnie ?? ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Pewnego pięknego dnia udałem się do człowieka , który przyciemnia szyby samochodowe . Zostałem przez niego zarzucony ścinkami folii samoprzylepnej , które po powrocie do domu nakleiłem sobie na szybce kasku . Coś w ten deseń jak w linku , czyli górna krawędź wizjera . Troche poeksperymentowałem z szerokością paska . Mój wniosek , wolę miec całe pole widzenia o jednej jasności , czyli np. dopasowane ciemne okulary . Ale i tak ostatnie kilka lat jeżdżę bez okularów i zwykła , czysta szybka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Fogcity ma w swojej ofercie coś w tym stylu tylko naklejane na wizjer - link Oxford ma nakładki koloryzujące które zasłaniają całą szybę (test w motogenie wkrótce), cena czarnej to chyba 20 zł Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeme Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ja chyba wybrałbym coś takiego. http://www.moto.allegro.pl/item476635314_s...r_multitec.html Szkoda tylko że do mojego agv takiej nie trafiłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulka096 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) A ja mam kask który dostałam do moto, pisze na nim REVOLUTION. I mam coś fajnego co bardzo mi się spodobało. Jest jasna podwójna szybka i później są ciemne okulary troszke mniejsze od szybki ale dopasowane do kasku bo orginalne które można podnieść i opuścić. Bo jak się jedzie i słońce świeci prosto w twarz to nie zaciekawie się jedzie i wystarczy mały ruch ręką i mamy ciemniejszą szybke. Takie 2 w 1. :) Edytowane 5 Grudnia 2008 przez ulka096 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 A ja mam kask który dostałam do moto, pisze na nim REVOLUTION. I mam coś fajnego co bardzo mi się spodobało. Jest jasna podwójna szybka i później są ciemne okulary troszke mniejsze od szybki ale dopasowane do kasku bo orginalne które można podnieść i opuścić. Bo jak się jedzie i słońce świeci prosto w twarz to nie zaciekawie się jedzie i wystarczy mały ruch ręką i mamy ciemniejszą szybke. Takie 2 w 1. :) To właśnie tytułowa BLENDA :] Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulka096 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Aha dzięki! nie wiedziałam że to się tak nazywa bo sie nie interesowałam, zadowolona byłam że mam. Dzieki za uświadomienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ja chyba wybrałbym coś takiego. http://www.moto.allegro.pl/item476635314_s...r_multitec.html Szkoda tylko że do mojego agv takiej nie trafiłem :) Bardzo sobie chwale takie rozwiazanie :) Polecam jesli ktos ma Shoei'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam Widzę że ten ten gadżet nie był jeszcze poruszany sunax .. alternatywana blenda przeciwsłoneczna za 19 eurasów .. hmm .. dla kogoś kto ma tylko przezroczystą szybkę to może być rozwiązanie ??? Co wy na to? Mam tego sunmaxa w Sharku, całkiem ok blenda. Chociaż jak się to rozpakuje to sie myśli, za co te 20 eurasów, chyba za pomysł. Faktycznie jak sie jedzie pod słońce nie mrużysz oczu. Także działa. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi