Skocz do zawartości

6 grudnia, jest szansa przedstawić się w pozytywniejszym świetle.

Gładzior
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

żółty a co ty chciałeś w grudniu :icon_question: słoneczko i min 20stopni :icon_question:

Dokładnie :cool:

Tak jutro będzie jeszcze wpłacić kasę, sam dołożyłem trochę więcej niż mogę, a do tego, po samej imprezie też są pewne wydatki, dlatego muszę jeszcze trochę dozbierać.

Bądźcie jutro! Pozdrawiam.

Na pogodę narzekać nie można ;)

Edytowane przez Gładzior

No to po imprezie ... jak na Radom to całkiem fajnie to wyszło .

Gładzior :clap: :notworthy: za organizacje , masz predyspozycje do ściemniania :icon_mrgreen:

Pogoda piękna , miło było poznać nowych :buttrock:

Kilka fotek ode mnie :icon_arrow: http://picasaweb.google.pl/Arkadiusxmoto/Mikojaj#

Gładzior-szacuneczek :clap:

Osobiście muszę się przyznać,że za bardzo nie wierzyłem że ta cała akcja wypali, ale zostałem bardzo miło zaskoczony.Wyszło super i mam nadzieję że za rok będzie jeszcze lepiej :icon_exclaim:

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin:

Dzięki, dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki dla wszystkich, którzy przyjechali ! Dzięki za kasę od was ! :notworthy:

Szacunek dla was, że potrafiliście zdmuchnąc kurz z maszyn i przyjechać :crossy:

Cieszę się bardzo, że wszystko wypaliło, pierwsza edycja, a generalnie chyba się udało :icon_razz:

Po raz kolejny upewniłem się ,że na brać motocyklową można liczyć :cool:

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/artic...NOSCI/787397971

http://telewizja.radom.pl/?str=22 (pomylili się w nazwisku bandyci :D )

http://motoclubradom.za.pl/Galerie/mikolaj/index.htm

Pzdr :cool:

Jeszcze raz DZIĘKI!

Edytowane przez Gładzior

Co to jest qrwa motoclub Radom. Gładzior co ty tu kombinujesz i szeregujesz nas w jakichś klubach bez uprzedzenia :icon_evil: . Mieliśmy już Feniksa, nic ciekawego z tego nie wyszło :lapad: . Rarek i Karlo gratulacje dla pierwszych motoclubowiczów, kiedy zaczniecie w haftowanych flekach jeździć. :icon_twisted: Ja pozostanę Easy Rider! :buttrock: Takie MC są gorsze od PZPR-u. Może się zarejstrowaliście jeszcze w KRM. Gładzior cały szacun dla ciebie przepadł, myślałem że robisz to bezinteresownie.

Edytowane przez Titi

A kto tu mówi o wstępowaniu do MCR ? :icon_rolleyes: Przecież to oczywiste że żaden motocyklista nie bd sie bujał z odkurzaczami :icon_exclaim: Media może to dziwnie ujęły gdyż rzeczywiście wyszło że wy też jesteście w MCR lecz przecież rzeczą oczywistą jest że żaden z was nie wstąpi w nasze szeregi...

A kto tu mówi o wstępowaniu do MCR ? :icon_rolleyes: Przecież to oczywiste że żaden motocyklista nie bd sie bujał z odkurzaczami :icon_exclaim: Media może to dziwnie ujęły gdyż rzeczywiście wyszło że wy też jesteście w MCR lecz przecież rzeczą oczywistą jest że żaden z was nie wstąpi w nasze szeregi...

To przemianujcie się na Towarzystwo Motorowerowe lub cuś takiego bo MC kojarzy się niewątpliwie z motocyklami (Motorcycles Club). Możemy was jako starsi koledzy wspomagać w takich akcjach i w ogóle, ale nie chcę być podciągany pod żaden MC. Można zajebiście się bawić (napewno lepiej niż w MC) jako wolny jeździec. A Krajowa Rada Motocyklowa to kupa gówna i lanserów którzy nawet jeździć nie potrafią.Pozdro!

Według mnie nazwa nie ma tu znaczenia. Na ten temat to z założycielami klubu. Najważniejsze jest to że jesteśmy grupą ludzi którzy potrafią się spotkać przyjemnie porozmawiać i pojeździć oraz zorganizować takie akcje jak choćby ta wczorajsza. Dzięki za to że wczoraj przybyliście. Myślę że nie jest ważne pod co zostaliście podciągnięci lecz to że wszystkie dzieci były bardzo zadowolone. Jeżeli będziecie mieli ochotę zapraszamy na kolejne organizowane przez nas akcje. Zawsze będziecie mile widziani.

Edytowane przez Bomba