Gładzior Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) żółty a co ty chciałeś w grudniu :icon_question: słoneczko i min 20stopni :icon_question: Dokładnie :cool: Tak jutro będzie jeszcze wpłacić kasę, sam dołożyłem trochę więcej niż mogę, a do tego, po samej imprezie też są pewne wydatki, dlatego muszę jeszcze trochę dozbierać. Bądźcie jutro! Pozdrawiam. Na pogodę narzekać nie można ;) Edytowane 6 Grudnia 2008 przez Gładzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 No to po imprezie ... jak na Radom to całkiem fajnie to wyszło . Gładzior :clap: :notworthy: za organizacje , masz predyspozycje do ściemniania :icon_mrgreen: Pogoda piękna , miło było poznać nowych :buttrock: Kilka fotek ode mnie :icon_arrow: http://picasaweb.google.pl/Arkadiusxmoto/Mikojaj# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 No to po imprezie ... jak na Radom to całkiem fajnie to wyszło . No Arek "wykapany" Mikołaj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 No Arek "wykapany" Mikołaj :biggrin: :bigrazz: czekam na reszte fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zapraszam jutro do Warszawy :) temat i szczegóły w miejscowym dziale :) I gratuluję! Oho, Kasia dziś bardziej tekstylnie :P Ciekawe jak jej się na tych zimówkach jeździ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Gładzior-szacuneczek :clap: Osobiście muszę się przyznać,że za bardzo nie wierzyłem że ta cała akcja wypali, ale zostałem bardzo miło zaskoczony.Wyszło super i mam nadzieję że za rok będzie jeszcze lepiej :icon_exclaim: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzior Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Dzięki, dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki dla wszystkich, którzy przyjechali ! Dzięki za kasę od was ! :notworthy: Szacunek dla was, że potrafiliście zdmuchnąc kurz z maszyn i przyjechać :crossy: Cieszę się bardzo, że wszystko wypaliło, pierwsza edycja, a generalnie chyba się udało :icon_razz: Po raz kolejny upewniłem się ,że na brać motocyklową można liczyć :cool: http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/artic...NOSCI/787397971 http://telewizja.radom.pl/?str=22 (pomylili się w nazwisku bandyci :D ) http://motoclubradom.za.pl/Galerie/mikolaj/index.htm Pzdr :cool: Jeszcze raz DZIĘKI! Edytowane 7 Grudnia 2008 przez Gładzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Hej, akcja super :clap: mam tylko nadzieje, że w przyszłym roku będzie liczniejsza brać motocyklowa niż skuterowa :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Co to jest qrwa motoclub Radom. Gładzior co ty tu kombinujesz i szeregujesz nas w jakichś klubach bez uprzedzenia :icon_evil: . Mieliśmy już Feniksa, nic ciekawego z tego nie wyszło :lapad: . Rarek i Karlo gratulacje dla pierwszych motoclubowiczów, kiedy zaczniecie w haftowanych flekach jeździć. :icon_twisted: Ja pozostanę Easy Rider! :buttrock: Takie MC są gorsze od PZPR-u. Może się zarejstrowaliście jeszcze w KRM. Gładzior cały szacun dla ciebie przepadł, myślałem że robisz to bezinteresownie. Edytowane 7 Grudnia 2008 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomba Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 A kto tu mówi o wstępowaniu do MCR ? :icon_rolleyes: Przecież to oczywiste że żaden motocyklista nie bd sie bujał z odkurzaczami :icon_exclaim: Media może to dziwnie ujęły gdyż rzeczywiście wyszło że wy też jesteście w MCR lecz przecież rzeczą oczywistą jest że żaden z was nie wstąpi w nasze szeregi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 A kto tu mówi o wstępowaniu do MCR ? :icon_rolleyes: Przecież to oczywiste że żaden motocyklista nie bd sie bujał z odkurzaczami :icon_exclaim: Media może to dziwnie ujęły gdyż rzeczywiście wyszło że wy też jesteście w MCR lecz przecież rzeczą oczywistą jest że żaden z was nie wstąpi w nasze szeregi... To przemianujcie się na Towarzystwo Motorowerowe lub cuś takiego bo MC kojarzy się niewątpliwie z motocyklami (Motorcycles Club). Możemy was jako starsi koledzy wspomagać w takich akcjach i w ogóle, ale nie chcę być podciągany pod żaden MC. Można zajebiście się bawić (napewno lepiej niż w MC) jako wolny jeździec. A Krajowa Rada Motocyklowa to kupa gówna i lanserów którzy nawet jeździć nie potrafią.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 http://www.wrzuta.pl/film/cLeiW4TPQ9/ Tak to wyglądało w Lublinie :) zapraszam do oglądania :) pozdRo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Fakt , jest w relacjach troche niedomówień . Organizacja była wspólna , powiązano nas wszystkich w MCR trudno . Myśle że nie wymaga to sprostowań :icon_mrgreen: Grunt że coś się ruszyło :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 http://www.wrzuta.pl/film/cLeiW4TPQ9/ Tak to wyglądało w Lublinie :) zapraszam do oglądania :) pozdRo ;] Tam pewnie organizuję tą imprę LTM i wszyscy którzy biorą w niej udział wiedzą o tym :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomba Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Według mnie nazwa nie ma tu znaczenia. Na ten temat to z założycielami klubu. Najważniejsze jest to że jesteśmy grupą ludzi którzy potrafią się spotkać przyjemnie porozmawiać i pojeździć oraz zorganizować takie akcje jak choćby ta wczorajsza. Dzięki za to że wczoraj przybyliście. Myślę że nie jest ważne pod co zostaliście podciągnięci lecz to że wszystkie dzieci były bardzo zadowolone. Jeżeli będziecie mieli ochotę zapraszamy na kolejne organizowane przez nas akcje. Zawsze będziecie mile widziani. Edytowane 7 Grudnia 2008 przez Bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi