Arkadiusxmoto Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mikołajki , Mikołaice , Mikołajówny ... zaprzęgać reniferki (GSRki :icon_mrgreen: ) i jedziemy :buttrock: Peny , jak moto jeździ to jest brudne :icon_twisted: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Moze i ja bym sie pisal... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 mhm... pomysle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jak nie będzie sakramencko zimno to się piszę - gorzej z ubrankiem "mikołajowym" - trzeba będzie gdzieś poszukać :) Proszę o info w wątku gdzie zbiórkę robimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzior Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Mogą być mikołajki, mikołaje, śnieżynki itd. z tym ,że prosiłbym, abyście nie ubierali się w nic więcej niż mikołajkowa czapka, bo gdy będzie więcej niż jeden Miki to trochę możemy zepsuć dzieciom dzieciństwo :rolleyes: Dziękuje chłopakom (w sumie powinienem powiedzieć panom :icon_mrgreen: ), którzy dzisiaj podjechali na fontanny. Apeluję, aby każdy w miarę możliwości dotarł! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 (edytowane) Mogą być mikołajki, mikołaje, śnieżynki itd. z tym ,że prosiłbym, abyście nie ubierali się w nic więcej niż mikołajkowa czapka, bo gdy będzie więcej niż jeden Miki to trochę możemy zepsuć dzieciom dzieciństwo :rolleyes: Dziękuje chłopakom (w sumie powinienem powiedzieć panom :icon_mrgreen: ), którzy dzisiaj podjechali na fontanny. Apeluję, aby każdy w miarę możliwości dotarł! :crossy: Tam byli jacyś panowie :icon_eek: :icon_mrgreen: Gładki smukły :biggrin: widziałeś Gdańskie mikołaje ? 100 na czerwono i dzieci jakos żyja :icon_mrgreen: ale trudno ... jak trzeba to pozostane przy swojej czerni :icon_twisted: Tylko jakos tego nie widze ... marnie to widze .... albo nawet same sqtery widze :icon_twisted: Mobilizować sie :crossy: Edytowane 4 Grudnia 2008 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzior Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jeśli ktoś jeszcze chciałby wpłacić kasę to będę o 18:30 przy fontannach(mogę się do 15 minut spóźnić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dziękuje chłopakom (w sumie powinienem powiedzieć panom :icon_mrgreen: ), którzy dzisiaj podjechali na fontanny. Bardzo śmieszne! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Bardzo śmieszne! :biggrin: Przemo , chłopak przez grzeczność nie sprecyzował czym przyjechali :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzior Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Witam, zbiórka w sobotę 6.12 o godz. 10.00 w okolicach głównego wejścia do Carrefoura. Edytowane 5 Grudnia 2008 przez Gładzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam, zbiórka w sobotę 6.12 o godz. 10.00 w okolicach głównego wejścia do Carrefoura. Trudno :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) można się jeszcze dożucić z kaską? jutro mogę podrzucić Edytowane 5 Grudnia 2008 przez mucha56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Nie wiem jak w Radomiu ale w Wawie jest brzydka pogoda :banghead: Ja na taka sie nie pisze niestety :banghead: No chyba ze sie zmieni... :) Edytowane 5 Grudnia 2008 przez hornets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 nie było mnie w środę na fontannach ale postaram się być w sobotę pod cerfurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Nie wiem jak w Radomiu ale w Wawie jest brzydka pogoda :banghead: Ja na taka sie nie pisze niestety :banghead: No chyba ze sie zmieni... :) żółty a co ty chciałeś w grudniu :icon_question: słoneczko i min 20stopni :icon_question: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi