Tomek Kulik Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Andrzej Gwiazda padł ofiarą pedała w puszce - został zdjęty z pasów. Skutkiem tego leży na OIOM'ie w szpitalu na Solcu w Warszawie z obrazeniami nóg, żeber i głowy. Czekają go operacje chirurgiczne, więc potrzebna jest krew dowolnej grupy - chodzi o uzupełnienie zapasów szpitala. Na razie nie odwiedzamy Andrzeja, tak życzysobie jego Mama. Dam znać, kiedy będzie można wpaść i zrobić bardachę. Podajcie dalej. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 można oddawać krew na terenie szpitala czy trzeba podjechać na Saską?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surowaHD Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Tomek podaj wiecej danych na kogo oddac krew i szpital Ja ratowałem tydzien temu swoja Age, powoli wychodzi ze stanu spiaczki , i tez zbirałem krew jesli lekarze zadecyduja ze niebedzie juz jej potrzebna to przkaze ja w waszym kierunku, bo tez czesc krwi chce przkazac dziecom - noworotkom z OIOM, napisz jak sytuacja wyglada itd .. pozdro wierzymy ze wyjdze z tego i walcz tak jak my walczylismy z DWL,SMiPM, BadSeven,Grenium,SokoleOko, itd... i Moja aga juz wybudzona i wygralismy, ale ta walka o nią nie polegała tylko na moejej grze i angarzowaniu , ci ludzie byli ze mna w kazdym momencie .... i za to im Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Andrzej leży w szpitalu na Solcu na OIOM'ie, gdzie jest przygotowywany do operacji chirurgicznych. W wypadku odnósł poważne obrazenia nóg, żeber, klatki piersiowej i głowy. Złamania nie są największym problemem, gdyż pojawił się płyn w płucach i zostały założone dreny. Bez doprowadzenia do ładu organów wewnętrznych nie dojdzie do operacji. Jednak Endrju jest przytomny, je rosół, rozmawia z rodziną, jednak jest to dla niego bardzo wyczerpujące - stąd zakaz odwiedzin. Krew oddałem w stacji krwiodawstwa przy ul. Saskiej w Warszawie, podając nazwisko i miejsce hospitalizowania biorcy krwi. Panie w okienku "rejestracji" są bardzo miłe i zorientowane, więc podajemy nazwisko Andrzej Gwiazda i szpital na Solcu, co zostaje wpisane w obiegówkę. Po oddaniu krwi proszę zabrać zaświadczenie o oddaniu krwi dla Andrzeja, gdyż prosił o to jego brat Wojtek. Będzie ono potrzebne do jakichś dziwnych rozliczeń między szpitalem a stacją. Stan pacjenta jest stabilny i na szczęście nie występują żadne problemy z głową :lalag: :lalag: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Kartkę taką z napisem Andrzej Gwiazda szpital na Solcu należy zostawić na recepcji szpitala mowiąc że to pacjent z oiomu albo u pielęgniarki na oiomie przez drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witam i dziekuje wszystkim :clap: :notworthy: ktorzy oddali dla mnie krew przydala mi sie podczas operacji ktora perzeszedlem w zeslym tyg w pon dzisiaj juz jestem w domu z nga w gipsie i 2 srubami w nodze ale przynajmniej w domu wreszcie mam dostep do neta i moge cos napisac ogolnie czuje sie dobrze martwi mnie to ze bede w gipsie conajmniej 10 tyg potem wyciaganie srob i kolejny okres w gipsie wiec podejrzewam ze na moto nie predko wsiade ale ludze sie ze bedzie to wmiare wczesnie jeszcze raz wszystkim dziekuje i do zbaczenia gdzies na trasie :crossy: Pozdrawiam kurujacy sie juz w domu Andrzej Gwizda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witamy ponownie Chłopie!!!!! Szybkiej rehabilitacji życze!!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam ponownie mam wazna sprawe do dnia dzisiejszego policja niema cazasu na przesluchanie mnie z tego co sie dziaj dowiedzialem od osoby prowadzacej niby moja sprawe na komendzie na ul Wilczej w Warszawie - niema sprawcy wypadku (sa tylko strony w postepowaniu bo nikomu nie przedstawili jeszce zarzutow) - a policja jeszce nawet nie przesluchala goscia ktory mnie potracil - moze jak znajdzie czas to przeslucha mnie moze w ten czwartek POTRZEBUJE POMOCY PRAWNEJ bo wydaje mi sie ze zaczynaja cos krecic Czy macie kogos kto by mi pomogl za darmo niestety ale niemam kasy na polacenie papugi z gry dziekuje za wszelka pomoc pozdrawiam Andrzej Gwiazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 (edytowane) Witam,mialem podobna sytuacje,rowniez mialem wypadek z tym ze kobieta wjechala na mnie autem gdy prowadzilem motocykl.Uznano ze jestem winny,nie mialem mozliwosci obrony na miejscu zdarzenia poniewaz zabrala mnie karetka,i ktorys ze swiadkow tak namotal palant ze mnie uznali za winnego.Po pewnym czasie okazalo sie ze dziewczyna ktora mnie potracila to moja kumpela z czasow szkolnych.Odwiedzila mnie w szpitalu,przyznala sie do winy.Policja obiecala ze ja przeslucha,a ona mi sie chwalila dlugo po wypadku ze dostala mandat 200zl i na tym sie skonczylo,nie byla przesluchiwana.Nie bede jej bruzdzil,odpuscilem.Ale fakt ze przesluchiwana nie byla,dlaczego?nie wiem.Moze powinienes przypominac policjantowi zeby sie tym zajeli bo chcesz wiedziec na czym stoisz,naciskaj go.Nie powiedziane ze cos kombinuja po prostu zbijaja baki.Znam dobrego prawnika ale ...za free on nie pomoga niestety. Zdrowiej czym predzej... :wink: Edytowane 20 Stycznia 2009 przez colahondax11 Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi