rozek Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Gratuluje sprzeta. Wiem co to za radość :) sam niedawno to przezywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Barney Opublikowano 9 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 WitamDzięki Wam za wszystkie gratulacje :) :) :) :) Przyjedz do mnie to ci zrobie pare zdjec moto komorka ) Ok nie ma sprawy jak sie troche ociepli przyjadę ;-);-);-);-) Na początek małe pytanko :mrgreen: Jak można określić tak wstępnie stan zużycia jakś części..... :roll: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 Jezeli nic nie stuka, sprzęgło nie ciagnie, wszystkie biegi wchodzą, odpala za pierwszym, może stać na wolnych obr. dłuższą chwile, nie kopci nadmiernie, nie przerywa i wiele wiele rzeczy działa to znaczy ż ejest dobrze. Zużycie sprzęgła możesz ustalić sprawdzając czy nie ciagnie, oraz zobacz jak masz naciagniętą nakrętke przy dźwigience sprzęgła jeżeli amsz mocno tzn że jest już troszke zuzyte ale jeżeli nie ciągnie i 1-ka wchodzi bez innych zgrzytów czy mocnych szarpać to jest dobrze, jeżeli w ogóle nie masz naciągnietęj tzn. że ktos wymieniał tarcze sprzęgła (mnie to czeka dlatego si ena tym skupiłem :) ). I czekamy na fotki i jeszcze sie ktos pytał ile dałeś za niego. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 pociechy z dziecka i szerokiej drogi :)szybkiej i bezwypadkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Barney Opublikowano 14 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 WitamNo niestety nie mogłem jeszcze odbyć swoim Simsonem daleszej podróży :) :) :) Bo akurat w nastepny dzien po zakupie tak napadał sniegu że ledwo można chodzić ;-);-)I pogoda narazie nie ma chęci sie poprawić... :D Ale mam nadzieje że niedługo sie poprawi i wybiore sie gdzies dalej :D:D :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi