majkelpl Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Tu masz stronke do producenta przyczep za dwoma kolami. Niestety cena troche powala, ale ..... Goldwingowcy sobie takie cudo zakladaja :icon_mrgreen: http://www.selectivetrailers.pl/news.php Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dosyć ciekawa jest przyczepka produkcji czechosłowackiej (bo robiona chyba do 1971r) jest taka na Allegro nawet w dość dobrym stanie. A tu linki do czeskich stron z PAV-40 i PAV-41 : http://www.motomagazin.cz/index.php?action...3&pos=vozik_pav http://www.volny.cz/cz180/pav40.htm http://www.home.karneval.cz/01072028/katal...atalogPav40.htm był jeszcze PAV 100 też jednokołowiec ale do ciągania za samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witam, Powtórzę pytanie, które już tu padło: Ile trzeba by dać za taką przyczepkę prosto z fabryki? Mam nadzieję, że cena nie będzie zaporowa, bo chętnie sobie taką kupię. Moja kobieta płacze, że nie ma gdzie kosmetyków wozić ;) a wybieramy się na wakacje na 2oo i już trzeba pomyśleć o tym jak się zapakować. Pozdrawiam MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Za przyczepkę do goldasa na alledrogo wołali ostatnio 10tys zł:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Za przyczepkę do goldasa na alledrogo wołali ostatnio 10tys zł:P Tylko, że to inna kategoria. Niewiadowy są po 300-600 w zależności od stanu. Ciekaw jestem ceny fabrycznej nówki. pozdro MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 (edytowane) O fabryczną nówkę to będzie trudno ponieważ były produkowane w latach 70-tych i nie wiem czy się jeszcze coś ostało w stanie magazynowym. a to przyczepki do goldasa, mówiłem ze były po 10tys pomyliłem się ale nie wiele bo kosztują 17tys http://www.allegro.pl/item490399350_honda_..._wing_1800.html Edytowane 4 Grudnia 2008 przez Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 mnie tylko zastanawia czy ktos wzial pod uwage ze do ciagneicia takeij przyczepki zapewne potzreba by wzmocnic uklad hamulcowy lub instalowac w przyczepce hamulce najazdowe. Fajnie by musialo wygladac awaryjne hamowanie :P jak przyczepka pcha motocykl prosto np w tylek auta :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Za przyczepkę do goldasa na alledrogo wołali ostatnio 10tys zł:P To bez sensu, bo nowka sztuka robiona na zamowienie kosztuje 8 :buttrock: :clap: I jest to kaaaawal przyczepki a nie jakas popierdowka :icon_mrgreen: http://www.selectivetrailers.pl/viewpage.php?page_id=4 Edytowane 5 Grudnia 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Nadszedł czas świąt, a odzewu od firmy Niewiadów ni chu chu, myślę że trzeba się będzie po świętach przypomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Napotkałem następny przyczepkowy problem. Poszukuję teraz opony 4.00-4 z indeksem prędkości do 120km/h. Zna ktoś adres miejsca w lublinie gdzie takie coś (czyt.oponę) mogę znaleźć?? Bo jak do tej pory opony o tym rozmiarze, które znalazłem wytrzymują do 20-30 km/h a przynajmniej takie mają indeksy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) A ja widzialem nowa propozycje firmy LIMA na targach w Warszawie, wlasnie przyczepka motocyklowa z jednym kolkiem za 1700 zeta nowka sztuka :clap: :buttrock: Byc moze jeszcze w tym roku beda robili z dwoma kolami :clap: Edytowane 22 Lutego 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 4.00-4 takie opony idą do niektórych taczek :bigrazz: ale raczej 120 z tym nie pośmigasz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 no właśnie w taczkach raczej są 8" , u mnie w wózeczu ogrodniczym jak i w taczce na oponie jest napisane w tłumaczeniu "Nie do wysokich prędkości". Gokarty z kolei mają 5". Wózki inwalidzkie mają 4" z przodu no ale też nie ten zakres prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 no właśnie w taczkach raczej są 8" , u mnie w wózeczu ogrodniczym jak i w taczce na oponie jest napisane w tłumaczeniu "Nie do wysokich prędkości". Gokarty z kolei mają 5". Wózki inwalidzkie mają 4" z przodu no ale też nie ten zakres prędkości. Nie lepiej mikołaju przerobić koło na bardziej destepne ?? np koło od simsona, koszt takiego to kilkadziesiąt zł a i ma bęben i łatwo można go przerobić na hamulec najazdowy. Po za tym czym wyższe koło tym lepsze tłumienie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ni chu....hu ni ma miejsca na większe. Brałem pod uwagę taką możliwość. To by się wiązało i ingerencją w oryginalne "nadwozie" tego cuda. Ale mimo wszelkich przeciwności znajdę wyjście z tej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi