rozek Opublikowano 22 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Stary problem, ludzie gubią te blaszki a później nie zakładają tego wogle (no to już jest kretynizm), albo mocują jakoś prowizorycznie... U mnie w MTXie jakis zjeb przyspawal zebatke zdawcza Jak bardzo Ci zalezy na tej blaszce proponuje kupic na www.50cc.nl - ja tak zrobilem. Hehe nie no nie bede tego przyspawywał :lol: A czy bardzo mi zależy :?: Wolał bym miec bo ta zębatka chyba szoruje o dekiel (mam bardzo luźny łancuch) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Zastanawia mnie tylko jak ona Ci jeszcze nie spadła :) Ta blaszka mocuje zębatke do wałka zdawczego przed wyleceniem w powietrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Moze opiera sie o dekiel i łapie jeszcze troche frezu na wałku, ale to są tylko przypuszczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 Zastanawia mnie tylko jak ona Ci jeszcze nie spadła Według moich obesrwacji prawdopodobinie trzyma sie tak jak napisał strzalek Moze opiera sie o dekiel i łapie jeszcze troche frezu na wałku, ale to są tylko przypuszczenia A tego pierscienia nie idzie dostac w Polsce :?: No bo wolał bym kupic u nas (finanse :cry: ) Czy ten pierscien to to :?: http://www.50cc.nl/plaatje2.asp?Img=9720.jpghttp://www.50cc.nl/plaatje2.asp?Img=1790.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 tak, to powinno przytrzymywac Twoje zebatke z przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 A tego pierscienia nie idzie dostac w Polsce :?: No bo wolał bym kupic u nas (finanse :cry: ) Czy ten pierscien to to :?: http://www.50cc.nl/plaatje2.asp?Img=9720.jpghttp://www.50cc.nl/plaatje2.asp?Img=1790.jpg Da rade pewnie w Boldorze (www.boldor.com.pl), ale koszta też mogą być zabójcze.Pokarz zdjęcie blaszki razem z zębatką jakiemuś ślusarzowi, żeby Ci taką dorobił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 Hahaha byłem w garazu i zdjełem dekiel jeszcze raz i jednak mam tą zębatkę 8O A mimo tego bez problemu zdejmuje zębatkę ręką. Co moze byc przyczyną ??? Może juz jest wyrobiona :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Mozliwe ze omineliscie temat wiec odswiezam i ponawiam pytanie. Czemu zębatka sie nie trzyma skoro mam jednak ten pierścień :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Prawdopodobnie blaszka jest zle zalozona. Zdejmij ja i zaloz od nowa. Przy zakladaniu przeloz ja przez te pierwsze kilka mm frezu, a później przekręć blaszke o jakies 90-100 stopni aż dziury pokryją się z gwintami w zębace. Chwile pokombinujesz i zobaczysz jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Extra częsci juz leżą w domu. Teraz tylko olej i jazda ;) Do lag wybrałem Castrol Fork Oil tylko jaki ??? 10W, 15W czy 20W ?? Butelka ma 0,5l wystarczy tyle ??A ten płyn do chłodnicy Motul Inguel gdzie mozna dostac?? Bo w larsonie go nie ma-przynajmniej nie znalazłem :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 HejZdjęlem dzisiaj fajke i sie rpzeraziłem. W hondzie siedzi ruska swieca 8O W larssonie jest kilka swiec dla mbx'a ale nie ma dokładnych oznaczen świec. Zamawiac i nie patrzec na to ?? Moze macie jakies tabele ze swiecami dla danych modeli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 jak potrzebowalem oznaczenie to pomogl mi BUSH...wyslij Mu PW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Świeca zapłonowa Honda MBX 50S: Denso W27ESRU 12.10 PLNNGK BR9ES 13.30 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 ufff ale was męcze :clap: ale to juz powinien byc koniec Powiedzcie mi tylko jaki Castrol Fork Oil (do lag) wybrać ?? 10W, 15W czy 20W. I czy butelka 0,5l wystraczy Nie wiecie gdzie mozna dostac płyn chłodniczy Motul Inguel bo w larssonie go nie ma?? No dobra to odpowiecie mi i składam zamówienie bo wkoncu trzeba zacząc sezon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Co ty żeś się z tym Inugelem Motula uparł - aa BUSH raz napisał i pamiętasz? :clap:Rzeczywiście w Larssonie go nie ma, zalej zwykłym Petrygo z Orlenu i będzie ok. Kumpel zalał tym Yamahe RD350 i chłodzenie działa bez zarzutów. Oleju do lagi wchodzi 0.152 litra więc litr spokojnie wystarczy. Myśle, że 10W będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi