Jump to content

Sprzedam czerwoną VFR V-tec ABS

metiu
 Share

Recommended Posts

Hej,

Mam do zaoferowania czerwoną VFR V-tec z 2003 r. wersja z ABS

Przebieg to ok 33 tys. km.

Co najważniejsze motocykl zakupiony był w Polskim salonie (ówczesny BOLDOR na Jagiellońskiej) a ja jestem jego drugim właścicielem.

Posiadam wszelkie faktury dokumentujące przeglądy, książkę serwisową oraz inne dokumenty świadczące o pochodzeniu sprzętu.

Do motocykla dorzucam:

- Szybę racingową (w którą jest teraz uzbrojony - oryginał także posiadam)

- NOWE ZAWIESZENIE HYPER PRO - PRZÓD i TYŁ (PROGRESYWNE) WRAZ Z OLEJAMI DO AMORTYZATORÓW (trzeba je tylko założyć)

- blokadę XENA z alarmem

Motocykl posiada komplet ORYGINALNYCH kufrów VFR wraz ze wszystkimi stelażami.

Do tego oczywiście jest nakłada na siedzenie, zaślepki do otworów pozostałych po uchwytach kufrów bądź pasażera, same uchwyty pasażera.

W tym sezonie w motocyklu wymieniłem u niejakiego Zająca (chyba wiadomo o kogo chodzi) sprzęgło oraz w serwisie Liberty Motors łożysko główki ramy oraz tamże zakupiłem nowy akumulator.

Motocykl jest BEZWYPADKOWY, sprawdzony w Liberty Motors, opinia do przedstawienia. Sami mechanicy znają go zresztą od lat także nie będzie problemu ze sprawdzeniem jego historii.

Poza tym motocykl w stanie idealnym.

Wstępna cena to 23 tys. zł (do negocjacji). Za to jednak otrzymujesz kompletny sprzęt z udokumentowaną historią. Śmiało w umowę zakupu możemy wpisać klauzulę o jego bezwypadkowości.

O takich rzeczach jak manual na płycie CD, komplet oryginalnych (2 szt.) kluczy nie będę pisał bo to oczywista oczywistość ;)

Motocykl do obejrzenia w Warszawie. Stoi sobie w garażu i czeka na nabywcę.

kontakt pod nr tel. 662 274 245.

Zdjęcia wyślę na maila.

Zapraszam do kupna i pozdrawiam

Mateusz