markus74 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) Siema! poszukuję osoby która ma wiedzę na temat przeskalowania licznika lektronicznego z mil na km w honda cbr 600F4/2000r. i czy to jest w ogóle mozliwe Za kazde info i radę z góry :notworthy: pozdrawiam Edytowane 27 Listopada 2008 przez markus74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 W F4i nie ma problemu. Tylko z tym, że w F4i prędkosciomierz jest na wyświetlaczu. Mam tą samą zagadke u siebie, raz nawet kombinowałem ale nic z tego nie wyszło, mi to osobiście nie przeszkadza. Na wiosne tylko cyferblat przerobie żeby kilometry były większe a nie mile. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 W F4i nie ma problemu. Tylko z tym, że w F4i prędkosciomierz jest na wyświetlaczu. Mam tą samą zagadke u siebie, raz nawet kombinowałem ale nic z tego nie wyszło, mi to osobiście nie przeszkadza. Na wiosne tylko cyferblat przerobie żeby kilometry były większe a nie mile. Pzdr a jak chcesz to zrobic? bo tez sie do tego przymierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus74 Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam! No szkoda że nikt nie potrafi mi pomóc a miałem taka nadzieję a tu widze że trzeba sie oblizać i nie zwracać uwagi na mile pozdrawiam markus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi