Vale46 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam!!! Zastanawiam się nad kupnem Suzuki RG 50.Chce 50 ponieważ jest lżejsza i ładniejsza i mam czyste sumienie.Chcę również lekki motorower ponieważ nie mam garażu tylko dużą piwnice i niestety na drodze stają mi pokaźne schody.Prosił bym kogoś o prawdziwe dane techniczne,jak jest z wytrzymałością,awaryjnością.Mam niecałe 160cm i chciałbym też wiedzieć czy dam rade komfortowo nim jeździć.Może macie jeszcze jakieś inne propozycje oprócz suzuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacjo Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Jakoś tak w Twoim wieku posiadałem RG50, dla mnie był to wtedy sprzęt kosmos. Mały, zrywny, szybki, jak na motorower i o ile się nie myle jest najtańszy jeśli chodzi o swoją klasę. Jeśli znajdziesz dobry egzemplarz to imho będziesz zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vale46 Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 A czy mógłby Pan mi powiedzieć jak jest z wagą czy jest on ciężki itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacjo Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 jak motorower... około 90 kg... ani wybitnie ciężki, ani piórko... na naukę dobry, no może ciut za szybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Ale ze zniesieniem do piwnicy i powrotnym wyniesieniem możesz mieć problem, nie wiem czy po jakimś czasie felg byś nie sfatygował. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vale46 Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Ja na te schody zrobie podiazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Kumpel trzyma 125ke w piwnicy do ktorej prowadza strome schody wiec chyba nie ma strachu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) A wogole produkowali takie cos jak rg 50 ? Jeśli tak to naprawde jakiś rzadki model jest. Jeśli chcesz koniecznie małego sciga to fajna jest Aprilia RS 50 :) i takiego sprzęta Tobie polecam, mozesz też rozglądnąć sie za Yamahą TZR 50 lub Hondą NSR 50. Te motorki mają dość nisko siedzenia wiec myśle ze bedziesz w miare komfortowo śmigał, tylko musisz uważać na początku bo po przesiadce z motorynki to bedzie kosmos ;). I nie zwracaj sie na forum do nikogo na Pan ! pozdro Edytowane 22 Listopada 2008 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Grzesiek byl taki model z tym, że jest dużo mniej popularny od 80/125. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1036589 Tak to wygląda. Vale a myslales o hondzie mb ? Nieduze gabarytowo, napewno by Ci odpowiadalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 A to ciekawe, bo nawet nie widziałem ze cos takiego było, taki naked nawet fajny. Tylko bardzo mało tego tak samo jak mb 50. I to wszystko stare roczniki, niech napisze ile ma $$$. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vale46 Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Mam nie dużo ok. 2000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1036589 Tak to wygląda. taki mały GS500 troszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Za takie pieniądze to szukałbym czegoś takiego http://www.allegro.pl/item485312470_honda_...erox_rs_50.html , chociaż moze być ciężko za takie pieniądze. pozdro Edytowane 22 Listopada 2008 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vale46 Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ciekawa propozycja,ale jednak Szczecin jest dość daleko,a poza tym jeszcze ta rejestracja...troche by było do załatwiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacjo Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 no ja swojego trzymałem w komórce w bloku:D... z pomocą drugiej osoby komfortowo się go wprowadzało i wyprowadzało:D a co do Aprilli to chyba trochę inna półka cenowa?... ale może się mylę... parę lat temu tak było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi