Skocz do zawartości

TRENINGI NA TORACH W NIEMCZECH I CZECHACH

krzysiekgsxr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Termin w torze w Brnie był w tym roku zaraz po MOTO GP. Wyścigi GP były w niedziele , a oni zawsze 2 dni po tym trenują. W środę byt nasz dwudniowy i mogliśmy trening od Rossi pooglądać, i nie tylko Rossi cala reszta z GP cyrku tez tam była.

W Roku 2009 będą organizowane Treningi w Most, Brno i Oschersleben. Organizatorem sa niemcy, aco z tym związane wszystkie wymaganie i komforty na standardzie niemieckim. Ja mam możliwość grupę Polaków tam zainstalować. Instruktor mówiący po polsku bedze tez stal do dyspozycji. Organizatorem są miedzy innymi zawodnicy niemieccy którzy w IDM jada.

Terminy:

Most 27-28.04.2009 cena około 290€

Most X.06.2009 cena około 290€

Most 3-4.08.2009 cena około 290€

Brno 19-20.08.2009

Oschersleben 9-10.09.2009

Bedze terminów jeszcze więcej.

@ desmojaro

ProoSpeed będzie dopiero od 15.12.2008 swoje terminy ogłaszał. Tak mi przynajmniej Robert przedwczoraj potwierdził. Jak będziesz rozmawiał z Robertem Neureiter to go o demie pozdrów.

no i to już są jakieś konkrety... :)

Krzysiek: na razie rozmawiam z Davidem ze Speer-Racing (już mają terminy na 2009) i Lutzem od Futza (będą ustalać po nowym roku) bo na nich głównie chcę się oprzeć.. jak będzie mi brakowało miejsc lub terminów będę dzwonił do ProSpeed - wtedy pozdrowie Roberta... ;)

Edytowane przez desmojaro

Termin w torze w Brnie był w tym roku zaraz po MOTO GP. Wyścigi GP były w niedziele , a oni zawsze 2 dni po tym trenują. W środę byt nasz dwudniowy i mogliśmy trening od Rossi pooglądać, i nie tylko Rossi cala reszta z GP cyrku tez tam była.

Wiem, że testują, bo każdego roku jestem obecny zarówno na GP Czech jak i na testach... Napisałeś "Ostatnio", a Grand Prix Czech było w sierpniu... ponad trzy miesiące temu...

Wiem, że testują, bo każdego roku jestem obecny zarówno na GP Czech jak i na testach... Napisałeś "Ostatnio", a Grand Prix Czech było w sierpniu... ponad trzy miesiące temu...

Tak to było w sierpniu i to było ostatnie dla mnie, potem bylem jeszcze w Oschersleben i po sezonie. Jak tam byleś to ta niemiecka grupa która jechała po nich to my. W 2009 będzie najprawdopodobniej tak samo ustawione. Jak tam tez będziesz , to podjedz na piwo ich pomachamy Rossi :notworthy: ;-)

I nikt nie będzie musiał być kopany. :icon_mrgreen: