krzysiekgsxr Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Termin w torze w Brnie był w tym roku zaraz po MOTO GP. Wyścigi GP były w niedziele , a oni zawsze 2 dni po tym trenują. W środę byt nasz dwudniowy i mogliśmy trening od Rossi pooglądać, i nie tylko Rossi cala reszta z GP cyrku tez tam była. W Roku 2009 będą organizowane Treningi w Most, Brno i Oschersleben. Organizatorem sa niemcy, aco z tym związane wszystkie wymaganie i komforty na standardzie niemieckim. Ja mam możliwość grupę Polaków tam zainstalować. Instruktor mówiący po polsku bedze tez stal do dyspozycji. Organizatorem są miedzy innymi zawodnicy niemieccy którzy w IDM jada. Terminy: Most 27-28.04.2009 cena około 290€ Most X.06.2009 cena około 290€ Most 3-4.08.2009 cena około 290€ Brno 19-20.08.2009 Oschersleben 9-10.09.2009 Bedze terminów jeszcze więcej. @ desmojaro ProoSpeed będzie dopiero od 15.12.2008 swoje terminy ogłaszał. Tak mi przynajmniej Robert przedwczoraj potwierdził. Jak będziesz rozmawiał z Robertem Neureiter to go o demie pozdrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 (edytowane) no i to już są jakieś konkrety... :) Krzysiek: na razie rozmawiam z Davidem ze Speer-Racing (już mają terminy na 2009) i Lutzem od Futza (będą ustalać po nowym roku) bo na nich głównie chcę się oprzeć.. jak będzie mi brakowało miejsc lub terminów będę dzwonił do ProSpeed - wtedy pozdrowie Roberta... ;) Edytowane 27 Listopada 2008 przez desmojaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Termin w torze w Brnie był w tym roku zaraz po MOTO GP. Wyścigi GP były w niedziele , a oni zawsze 2 dni po tym trenują. W środę byt nasz dwudniowy i mogliśmy trening od Rossi pooglądać, i nie tylko Rossi cala reszta z GP cyrku tez tam była. Wiem, że testują, bo każdego roku jestem obecny zarówno na GP Czech jak i na testach... Napisałeś "Ostatnio", a Grand Prix Czech było w sierpniu... ponad trzy miesiące temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekgsxr Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Wiem, że testują, bo każdego roku jestem obecny zarówno na GP Czech jak i na testach... Napisałeś "Ostatnio", a Grand Prix Czech było w sierpniu... ponad trzy miesiące temu... Tak to było w sierpniu i to było ostatnie dla mnie, potem bylem jeszcze w Oschersleben i po sezonie. Jak tam byleś to ta niemiecka grupa która jechała po nich to my. W 2009 będzie najprawdopodobniej tak samo ustawione. Jak tam tez będziesz , to podjedz na piwo ich pomachamy Rossi :notworthy: ;-) I nikt nie będzie musiał być kopany. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi