Markus Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Docelowo ma być 210 zdjęć. http://picasaweb.google.com/cobra74pl/Miko...wChKoAch6122008 Filmami zajmie się Paruzel (mam nadzieję że na youtube conajmniej wrzuci), no chyba że nie da rady to tym zajmę się osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 czemu mam nie dac rady nie martw sie o to chwile nad tym popracuje wiec prosze o cierpliwosc Pozdrawiam:)))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 no to pracuj pracuj :) bo czekamy z niecierpliwością :P napewno jakoś wynagrodzimy Ci trud tej pracy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Prosił bym bardzo o propozycje utworów puszczonych w tle filmiku ???? Bo nie chce aby to na mnie bylo zwalone dobranie podkladu z góry dzieki pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 ja proponuje System of a Down- Toxicity :D albo SOAD-Hypnotize ;>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ehhh.. Dopiero teraz mam chwilę, aby napisać że było po prostu świetnie :) I też prosiłbym ludzi, którzy to wszystko kamerowali o podzielenie się owocem swojej pracy ;) Nawet przy niewielkiej opłacie rozprowadzać to po uczestnikach "mikołajowania" :) Prosił bym bardzo o propozycje utworów puszczonych w tle filmiku ???? Bo nie chce aby to na mnie bylo zwalone dobranie podkladu z góry dzieki pozdro:) Muzyka byle nie mordercza dla ucha ;) Ale prosiłbym, abyś nie wyciszał dźwięku motocykli bo to jest przecież najlepszy podkład pod ten filmik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 słuszna uwaga ;> motocykle musi być słychać :) no i te soczyste strzały w komin ;>> ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) WItam tak jak mowilem ze zrobie filmiki zrobilem. Jak mnie prosiliście żeby muzyczka nie zagluszala tak zrobilem zreszta co tu duzo gadac trzymajcie link http://picasaweb.google.pl/mcparowa/MIKOLA...219724594139362 i http://pl.youtube.com/watch?v=33GGCt7vKQU&...re=channel_page Za jakosc wybaczcie mi ale musialem zmniejszyc prawie na maxa poniewaz filmiki duzo wazyly a nasze strony duzo nie wniosa na swoj serwer ale mi wydaje ze spoko POZDRAWIAM:))) sa tez na you tube wystarczy wklikac mikolaj lublin i tam bedzie POZDRO:)))))))))))))))) Edytowane 11 Grudnia 2008 przez PARUZEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 No no, postarałeś się, dzięki kolego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi