mati_mot Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Właśnie załatwiłem pachołki ze słupkami do ogrodzenia taśmą. Romek odbierze je jutro z rana. Tylko trzeba będzie je zwrócić odrazu po imprezie, bo i tak pan W.Osior pozwolił nam podp.... pożyczyć;) z placu manewrowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Wróciłem właśnie od Darka i Aśki, zabawek, prezentów jest od cholery że tak się wysłowię. Cały pokój. Normalnie jestem pod wrażeniem. Biorę aspirynkę rutinoskorbin i lece do wyra bo coś niedobrze ze mną, ale jutro o 10 widzim się na placu zamkowym, aaa mam taśmę biało czerwoną do odgrodzenia terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 http://pogoda.wp.pl/miasto,lublin,mid,1201135,mi.html Oby to sie sprawdzilo na jutro niech bedzie pochmurno ale zeby nie padalo !!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 dozobaczyszka jutro :D ahhh , w koncu siade na moto po miesiacu przerwy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 NO powiem wam że szacun dla aski darka no i innych osob organizujacych ten wypad. Uważam że impreza 100% udana. Najważniejsze, że dzieciaki się cieszyły. Prosił bym wszytkich co maja jakies zdjecia lub jakies filmiki to do mnie na emaila [email protected] bo bede skladaka robil. A ogólnie to na picasa wrzucie. Pozdrawiam:))))))))) NO powiem wam że szacun dla aski darka no i innych osob organizujacych ten wypad. Uważam że impreza 100% udana. Najważniejsze, że dzieciaki się cieszyły. Prosił bym wszytkich co maja jakies zdjecia lub jakies filmiki to do mnie na emaila [email protected] bo bede skladaka robil. A ogólnie to na picasa wrzucie. Pozdrawiam:))))))))) PS: miło było mi poznać nowych zmotoryzowanych mdz innymi trauma i panow od pather Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Było zaje***cie :icon_biggrin: Oby więcej takich imprez w tak dużym towarzystwie! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Dokładnie zgadzam się z PARUZELEM :D było fantastycznie, też mi miło poznać ;>> ahh już sie nie moge doczekać wiosny xD tylko prawko ;p naprawde szacunek za organizacje dzieciaki były zachwycone, Pozdrowienia dla Pana od Kawaski ,które dzieciaki tak katowały :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ HAPPY KID (KUFEL) Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 NAPISZE TYLKO TYLE SZTOS;] WIELKI SZACUN;] POZDRAWIAM I OBY TAK DALEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 oj będzie,będzie co wspominać ;>>> operatorów kamer prosze o zamieszczenie filmów z tego procederu ;D , wyszło fantastycznie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 No to chyba odnosi sie do mnie tylko je zgra sie na kompa wezmie od markusa wszystko no i zmontuje cos no to wtedy wam dam linka ok. Co do pana od kawasaki dzieci widać sie srasznie cieszyly, ale motor nie hehe ale widać że ma dobre serducho. Nie zalowal z RPM (obrotami) i marchewami przynajmniej dzieci sie czegos nauczyly puszczac marchewy. Nie no ogolem to mi sie bardzo podobalo tylko trzeba teraz wszystko to co zostalo uwiecznione ukazac publicznie np picasa prosil bym bardzo innych co robili zdjecia i filmy o to. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 ja wrzuce foty ,które zrobiłem jak mi przyjdzie aktywacja konta picasa... czekam i czeka a tu pusto :/... ale troche tego będzie ponad 60 fotek ;p widok niecodzienny ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 znalazłem wywiad z mikolajem w panoramie hehe http://ww6.tvp.pl/15998,20081206840995.strona zobaczcie jak to wyszlo powiem wam ze mamy godnego przedstawiciela :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Linki znalezione na forum grupy lublin. Było super, dzięki za przybycie. 1. http://www.lublin.riders.pl/imprezy/mikolaj2008/index4.html 2. http://www.wrzuta.pl/film/cLeiW4TPQ9/ 3. http://picasaweb.google.pl/pancer555/MIKOAJKI# 4. http://www.lublin.riders.pl/imprezy/mikolaj2008/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 :crossy: :crossy: :notworthy: :notworthy: POWIEM TAK WWWIIIIIIIEEEEELLLLKKKKIIIEEEEE DDDZZZIIIIIEEEKKKIIIIIII WSSZZZYYYSSTTKKIIIMMMM MOTOCYKLISTOM MIKOŁAJOM ZA DZISIEJSZA ZABAWĘ !!!!!!! :clap: :clap: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 jestem zadowolony.spisaliśce sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi