Trauma Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) o kur**, szacunek Panie Gazda... ja tam moto już od 3 tygodni trzymam w zamknięciu, a tu widze że sezon w pełni xD, naprawde podziwiam zapał to może on tak ogrzewa podczas jazdy :), ale ja też mam zapał i mi zimno ;p Edytowane 1 Grudnia 2008 przez Trauma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ HAPPY KID (KUFEL) Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Mam pytanie czy w koncu mam jakis plac na 5 czy 6 ? Wiecie moze ten przy galerii centrum czy cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) A własnie czy ktoś wie do kogo należy ten plac przed galerią centrum?? do miasta czy do galerii ?? No i trzeba zrobić burzę myśli, booo się okazało że w domu dziecka, do ktorego mieliśmy jechać to dzieciaki są w wieku licealnym :biggrin: a im się chyba pluszaków nie kupi, jakieś pomysły co można zakupić?? Słodycze? Edytowane 2 Grudnia 2008 przez Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Fajki, piwo, wino, durexy... ? :icon_mrgreen: Wybaczcie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) Bo są wciąż do kupienia pluszaki od 1zł do 5zł nówki nieśmigane i można podjechać zawsze do szpitala, ooo, i teraz tak....jaka trasa przejazdu??? Ogólnie zbiórkę trzeba by było zrobić na placu zamkowym zaraz się ustali godzinę, na pewno przed południem później przejazd do szpitala bądź domu dziecka stamtąd jedziem szerzyć pogrom na ulicach miasta iiiiiiiiii sruu w Aleje solidarności-Sikorskiego-Kraśnickie-Zana-Nadbystrzycka-Lipowa-Krakowskie--i tu zależy gdzie się ustawimy albo przy galerii Centrum,może być mało miejsca a jak ni to dalej w Narutowicza-Zamojską w górę i myk pod ratusz lub bramę krakowską. ot ci mój pomysł na trasę Zbiórka od 10.00 :crossy: na placu zamkowym myślę że wszyscy się zjadą przed 11. a co do decyzji czy dom dziecka czy szpital dziecięcy to się zobaczy zawsze można w oba miejsca podjechać trochę czasu tu trocę tu, także pisać smsy do kogo się da godzina 10 plac zamkowy Edytowane 2 Grudnia 2008 przez Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 przepraszam jeśli można zapytać to o której powrót jak przed 20 to morze bym sie zabrał z kimś oferuje dużo zabawek pluszaków,książek z bajkami,będzie ze 2 plecaki prawie nie używane :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Szogunku powrót będzie na pewno przed 20 Informacje z ostatniej chwili poinformowałem Panoramę Lubelską, Radio Lublin, Radio Centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ludziska, wzywajcie Joaśkę do mikrofonu ;) Coś nie wypowiada się ostatnio w tym temacie, a przecież jej organizacja wszystkiego zawsze wychodziła bardzo dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 dobra powrót przed 20 to dobrze bo ja mam dużo tych zabawek i książek spróbuję w plecak wcisnąć PS teraz problem kto by mnie by wziął ze sobą na motor :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Niech każdy modli się do swojego Boga o dodatnią temperaturkę i czyste niebo :icon_mrgreen: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 hmm... pisali, że można jeździć w zimie, ale trzeba dobrze rozgrzać silnik, z kolei zaprzyjaźniony mechanik radził, żebym zostawił w spokoju Fazera ;( ehh.... a żeby tego było mało to na 10.00 mam zajęcia na Długosza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Mikołaju! Bierzmy co się da! Im więcej, tym lepiej - dzieciaki na pewno się będą cieszyć :biggrin: Pluszaki, jedzenie, książki itp. SYYYYSKO! PeeS Co z tymi cukierkami z Solidarności? Zasponsorują nas? :> Poza tym, ja myślę, że fajnie by było, gdybyśmy pojechali i do domu dziecka i szpitala. PeeS 2 Ja byłam w tym roku grzeczna, Mikołaju, i chcę (!) prezent :cool: Niech każdy modli się do swojego Boga o dodatnią temperaturkę i czyste niebo :icon_mrgreen: :notworthy: Amen :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jedzenie też to ja mogę całą siatkę krówek przywieść i innych cukierków też książek mam z 10 zabawek mam z 20 sztuk :buttrock: :buttrock: PS Mogą być gry komputerowe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Co do trasy to sami bedziemy zamykac ruch :P ? Rozumiem, ze nie ma zrzuty (jakiegos wpisowego) tylko kazdy przywozi co moze? tak? Mikolaj, o ktorej bedziesz u Darka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) Cześć Ludziki!!!! :biggrin: Czy Wszyscy macie już czerwone ubranka? :icon_biggrin: Mikołajki blisko i jak napisał Mikołaj( ale numer mamy na Forum Mikołaja :biggrin: ) parę spraw jest jasnych. Otóż : data , godzina i miejsce spotkania: 6 grudnia 2008r. godz.10.00 na PLACU ZAMKOWYM w Lublinie. W pełnym rynsztunku rzecz jasna. :biggrin: Pierwszy cel najazdu: Dom Dziecka przy ul.Generała Ducha w Lublinie ( dawna ul.Wyrwasa).Tam jesteśmy zaproszeni na 11.00. Mam pełną informację ile jest dzieci --- dokładnie 34 w jakim wieku i jakiej płci. Poznałam tez kilka marzeń maluchów. Jeśli macie pluszaki,książki możecie dostarczyć przed sobotą. Pieniążki zbieramy do puszki,która stoi w Rider's Pub.A jeżeli ktoś nie da rady dotrzeć do Ridersa to podaje numer konta na które można wpłacać pieniądze : 73 1160 2202 0000 0000 9266 8537 Bank Millenium Zbieramy kasiorkę do piątku do 18.00 a potem robimy zakupy i przygotowujemy prezenty.Pakujemy je w worki. eU dzieciaków jesteśmy do godz.12.45 a potem robimy przejazd trasą Mikołajową na Deptak. Chcemy rozmieścić się przed Ratuszem i Bramą Krakowską.Stosowne pismo o zgodę jest już w urzędzie i we czwartek 04.12.2008r. dostaniemy odpowiedź. Tutaj naszym zadaniem będzie obdarowywanie dzieci słodkościami, balonami itd. Proponuję też wybór najsympatyczniejszego Mikołaja na motocyklu, którego to wyboru dokonają dzieci. Przwidziana Nagroda :biggrin: dla ZWYCIĘZCY!!! Drobności możemy rozdawać z kasków moto. Zgadzacie się? Dalsze ustalenia podam do czwartku. Pozdrawiam ---- Joaśka Nie moje ale fajne i na czasie :biggrin: :biggrin: :biggrin: Bajka o św. Mikołaju Już się zaczyna kolęd śpiewanie Mikołaj idzie odpalić swe sanie Kopie więc, skacze i pchać próbuje Lecz żaden z pomysłów tych nic nie skutkuje. Zostawia więc sanie, renifery pęta Otwiera garaż i wyciąga sprzęta. A sprzęt ten to jego motocykl treningowy, Dzięki któremu jest mimo wieku zdrowy. Prezentów worek na plecak zamienia, Co pełny i ciężki jest jak z kamienia, A czapkę z pomponem na hełm enduro. Zakłada tez gogle i zamyka biuro. Naciska guzik, silnik już grzmi, Słychać go nawet w sąsiedniej wsi. Otwiera gaz i ze sprzęgła strzeli Crossową oponą śnieg i ziemię mieli. Żadne przeszkody nie są jemu straszne, Pustynie, gór szczyty czy zakręty ciasne. Wszystkie zdobędzie w przepięknym swym stylu Z wskazówką obrotów na czerwonym polu. Dotrze on wszędzie i w każdy zakątek By oddać prezenty w rączki naszych dzieciątek. W tym roku jak w święta hałas usłyszycie, Strzały z tłumika lub silnika wycie Nie złośćcie się i nie wygrażajcie To św, Mikołaj, on nie jeździ w aucie. Edytowane 2 Grudnia 2008 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi