adikos18 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 witam wszystkich,mam problem z yamahą xt 600,kupiłem taki sprzęt w częsciach,wszystko mam poskładane został tylko rozrząd.Pytanie jest następujące,w trybie które przychodzi na wałek rozrządu są dwa nacięcia,i nad nimi kropka,a na wałku patrząc od strony gdzie przychodzi owo trybo,są 3 otwory,do dwóch wkręca się śruby mocujące to trybo,i własnie pytanie oten trzeci otwór jak ma byc ustawiony w stosunku do tego tryba,jesli by ktoś cos wiedział ro prosze o pomoc,z góry dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 na kole magnesowym masz znaczki, ustawiasz na takie IT(przez okienko w deklu) wtedy wałek krzywkami do dołu i keski na wałku na równi z krawędzią głowicy i ot to cała historyja Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi