Mario_1984 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Siemano.. mam mały problem... troszkę się zamotałem, dziś zabrałem się za Zygzaka, ściągnąłem bak, odpiołem czujnik, wąż paliwowy, a te dwa pozostałe wężyki same się wypieły, śmieszne ale nie mam pojęcia gdzie mają iść, wiem że jeden to odpowietrzanie, niby jest tam jakieś "wolne" miejsce na podpięcie wężyka z prawej strony koło koło akumulatora (patrząc od tyłu bika) a drugi ... nie mam zielonego pojęcia ... skąd się wypiął wariat ;P ... zygzak jest z 94 roku... może ktoś wie który z tych dwóch wężyków gdzie ma swoje miejsce. mam jak coś zdjęcia bestialsko rozebranego ZZR`a ... taki ze mnie mechanik :) Pozdro z góry thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 yo! jeden z nich moze byc od przelewu i nie jest nigdzie podpiety - rurka prowadzi pod motocykl. ale najlepiej bedzie poszukac na sieci manuala - tam wszystko to bedzie dokladnie rozrysowane. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Jeden ten cieńszy (przelewowy) wkładasz w ten plastikowy podłużny otwór na prawo od aku - wchodzi z luzem - (do niego idzie też przelew z wyrównawczego od układu chłodzenia). A drugi grubszy wciskasz w okrągły (w obudowie plastikowej) otwór (ma taki lejkowaty wlot) przed tym podłużnym - przelewowym otworem (nie zpomnij podłączyć kabla od wskaźnika paliwa). Dokładnie nie pamiętam (ostatnio miałem zdjęty zbiornik rok temu zimą jak wymieniałem aku, ale raczej jest tak jak pisałem. Pozdro Edytowane 19 Listopada 2008 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_1984 Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Jeden ten cieńszy (przelewowy) wkładasz w ten plastikowy podłużny otwór na prawo od aku - wchodzi z luzem - (do niego idzie też przelew z wyrównawczego od układu chłodzenia). A drugi grubszy wciskasz w okrągły (w obudowie plastikowej) otwór (ma taki lejkowaty wlot) przed tym podłużnym - przelewowym otworem (nie zpomnij podłączyć kabla od wskaźnika paliwa). Dokładnie nie pamiętam (ostatnio miałem zdjęty zbiornik rok temu zimą jak wymieniałem aku, ale raczej jest tak jak pisałem. Pozdro Dzięki. znalazłem manual`a ale lepiej wiedzieć od kogoś kto już grzebał :) Dzięki za info :) POZDRO i szczęśliwego zimowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi