Kazek_dkw Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Sprzedam Kawasaki Vulkan Nomad 1500 G1 rok 1999 Motocykl jest na terenie U.K Sprzedaje bo mam zamiar kupić większego :crossy: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkelpl Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 To trzeba go rozumiem sprowadzic ? :eek: Zapodawaj jakies szczegoly, zdjecia, ceny itp. :buttrock: Quote ISRA: 27062SREU: 614 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazek_dkw Posted November 19, 2008 Author Share Posted November 19, 2008 To trzeba go rozumiem sprowadzic ? :eek: Zapodawaj jakies szczegoly, zdjecia, ceny itp. :buttrock: Cześć Majkel !!! Czyżbyś był zainteresowany?? To trochę by było kłopotliwe tak sobie myślę do polski Ty dawno w Polsce czy już na dobre :icon_mrgreen: Ja też myślę o powrocie :icon_razz: Jak chcesz to ci wyśle fotki na poczte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkelpl Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Mysle o kolezance co chcialaby taki jaki moj, ale .... kasiora :banghead: Mozesz mi wszelkie info na PW podac :buttrock: Ja juz od wrzesnia w Polsce a i budzik i vampimar mysla tez o powrocie ... znaczy sie budzik wraca juz w tym roku a Marek pozniej :crossy: Quote ISRA: 27062SREU: 614 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts