pitbull200 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam, Pytanie jak w temacie, nie mogę znaleźć, a kiedyś mi się obiło o uszy... Wejdę może w posiadanie takiej i chciałbym ją odpalić, a nie mam zegarów(poszły w drobny mak). Druga sprawa to czujnik uderzeniowy(pochyleniowy?tip over sensor) jest jednorazowy? Tzn. po przywaleniu w auto itp. można go zresetować czy do piachu? Pompa paliwa działa ładnie, silnik kręci tylko nie odpala, nawet chyba nie do końca czuć paliwo z tłumika. Z pewnością jest to sprawa elektroniki, co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Tomku, czujnik przechyłu to urządzenie mechaniczne - po zrównaniu do pionu znajdująca się tam "kulka" wraca w pierwotne położenie. Brak zegarów nie powinien w tym modelu wpływać na problemy z odpaleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam, Pytanie jak w temacie, nie mogę znaleźć, a kiedyś mi się obiło o uszy... Wejdę może w posiadanie takiej i chciałbym ją odpalić, a nie mam zegarów(poszły w drobny mak). Spokojnie odpalisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 No i mieliście racje. A ja znalazłem przyczynę, czujnik bodajże położenia wałków rozrządu(chyba tak bo w takim miejscu był :cool: ) Kostka wyskoczyła, odpalił z pierwszego, także za rok latam gixxerem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi