netto_88 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Witam wczoraj zakupilem Honde Hornet 900 rocznik 2002 20 000 km przebiegu jako pierwszy motocykl :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: o tak duzej pojemnosci szukam do niego klatki tak przy okazji jesli by ktos mial to chętnie ;) dorzucam zdjecia: http://www.speedyshare.com/946181765.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwpseba Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Zajebista sprawa :flesje: klatka w horneciku chroni silnik tak samo jak crash pady jak sie ma jakies zdarzenie to i tak inne elementy moto dostaj po dupie ! wiem z doswiadczenia :bigrazz: pozdrawiam seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netto_88 Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 ale juz go dzisiaj ochrzcilem jednak bylem przygotowany ze sie na niej poloze nie dlugo po zakupie na szczescie dobre gumole nie zawiodly i nic sie nie stalo poza drobnymi otarciami naskorka :D a z motocyklem wszystko ok ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwpseba Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 szybko :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 szybko :bigrazz: Dokładnie to samo chciałem napisać :biggrin: . A więc masz już zaliczoną wywrotkę - teraz możesz już jeździć :bigrazz: :icon_razz: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netto_88 Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 szybko :bigrazz: no jak wczesniej sie jezdzilo na 50 ccm :P to ciezko sie przesiasc z 5 koni na ponad 100 ;p ale moment w tej maszynie jest nie sa mo wi ty ... jadac 70 - 80 i bieg 6 ... :-/ coś strasznego myslalem ze ja troche bedzie dlawic a ona wyrywa do przodu jak szalona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Dokładnie to samo chciałem napisać :biggrin: . A więc masz już zaliczoną wywrotkę - teraz możesz już jeździć :bigrazz: :icon_razz: Po przesiadce z 50cm3 :icon_eek: :icon_rolleyes: to nie ma sie co dziwic ze rwie do przodu jak szalona :crossy: Sprzet naprawde piekny :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi