bmwe46 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witampotrzebuję schemat podłączenia modułu zapłonowego do chińskich skuterów tzn. który pin od czego bo chcę go podłączyć do innego motocykla lecz nie wiem jaki kabel podłączyć do jakiego pinu. Proszę o pomoc. Z góry wielkie dzięki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2fb2762eac1e8015.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Do jakiego motocykla chcesz zastosować ten moduł? Muszę Ciebie ostrzec, ten moduł jest od czterosuwowego skutera GY-6 139QMA/QMB. Posiada on układ analogowej regulacji kąta wyprzedzenia zapłonu (min. wyprzedzenie poniżej 2000 RPM, max. wyprzedzenie powyżej 3800 RPM, przycinka na min. wyprzedzenie powyżej 10 000 RPM). Nie będzie chodził w silniku 2T, chyba że ten moduł jest od skuterów 2T Keeway. Jakby co, mam pinouty różnych modułów. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi