swistak64 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Zdecydowanie kupię nosek/deflektor oryginalny do kasku szczękowego Nolan N-100. Swistak64 :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak64 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Temat nieaktualny. Kupiłem na e-bayu w Niemczech za 1 €. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tweety13 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 To jak już temat nie aktualny to sie podłącze bo ja poszukuje noska do Nitro N-760 i też ciężko znaleźć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak64 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 To jak już temat nie aktualny to sie podłącze bo ja poszukuje noska do Nitro N-760 i też ciężko znaleźć . Witam! Proponuje poszukaj na e-bayu (zwłaszcza w Niemczech). Ja bardzo długo szukałem w PL i nic. Jedna z firm proponowała mi sprowadzić na zamówienie za bagatela 75 PLN + koszty. Łączny koszt z przesyłką z D zapłaciłem Pay Palem 21,5 PLN Ten Niemiec z Rheinstetten ma chyba sklep i możesz spróbować. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Tu możesz poszukać: http://www.moto-akcesoria.pl/index.php?cPath=32_1101 Pozdro Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tweety13 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Dziękuje panowie za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi