Pawlik666 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam.Chciałbym skorzystać z usług Poczty Polskiej a dokładniej kuriera.Gdyż mam do wysłania silnik który waży 50 kg z Polic(zach-pom) do Węgierska Górka.I wchodzę na cennik poczty polskiej i nie umiem obliczyć tego.Tam jest tak namieszane że dosłownie nie wiem o co chodzi.Mógłby mi ktoś kto już korzystał z usług pocztexa powiedzieć na czym to polega i ile by to mnie wyniosło ? Potrzebuje wysłać zwykła paczkę ekonomiczną tam. Wielkie dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) A dlaczego się właśnie uparłeś na Pocztex? Może GLS? Jest chyba najtańszy z całej stawki. Z tego co wiem Pocztex takich ciężkich paczek nie wozi, a u firm kurierskich, np. właśnie GLS to jest drobnica. Za te 50kg w GLS zapłacisz coś około 100 złotych. Poniżej masz pełen kontakt do najbliższego Twojego oddziału: General Logistics SystemsPoland Spólka z o.o.Filia w Szczecinie ul. Szczecinska72-123 Kliniska WielkieTelefon: 091/ 466 4404Fax: 091 / 4664409E-mail: [email protected] Edytowane 10 Listopada 2008 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgadza się, olej pocztex i zawołaj kuriera. Ostatnio wysyłałem cylinder DHL'em i kurier przyjechał do mnie do domu po odbiór i zapłaciłem 36zł (przesyłka do 10kg). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi