hornets Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Sporty z dwoma kaskami miały być :banghead: Twój Transalp odpada Żółciutki :banghead: Jesli moj to transalp to jak nazwac Twojego sztrucla :icon_eek: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) tak jak wspomniałem, z tym "odbijaniem" to nie będzie taka prosta sprawa :bigrazz: kolego piracie zanim zrobisz jakaś choćby nawet wstępną listę na 4m to może najpierw zapytaj osoby które na niej umieszczasz czy mogą bądź też chcą wejść w ten temat... bo np i ja i lim3 nie mamy aktualnie moto... Żółtego nie ma bo do Tunezji wylatuje z Chińczykami negocjować żółte sprawy... Raruś o ile się zjawi to nie weźmie żadnej na zadupek no chyba że dziewica będzie :clap: :biggrin: :D Edytowane 13 Listopada 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lim3 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) święte słowa :clap: niech Ci Devil wynagrodzi w morótach :D :biggrin: Edytowane 13 Listopada 2008 przez lim3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 tak jak wspomniałem, z tym "odbijaniem" to nie będzie taka prosta sprawa :D kolego piracie zanim zrobisz jakaś choćby nawet wstępną listę na 4m to może najpierw zapytaj osoby które na niej umieszczasz czy mogą bądź też chcą wejść w ten temat... bo np i ja i lim3 nie mamy aktualnie moto... Żółtego nie ma bo do Tunezji wylatuje z Chińczykami negocjować żółte sprawy... Raruś o ile się zjawi to nie weźmie żadnej na zadupek no chyba że dziewica będzie :clap: :bigrazz: :D Jupik co z twoim zygzakiem, czyżby Xylo tak długo w niego się wczuwał. Jak chcesz mogę Ci pożyczyć zama-Jawkę 50 sqtra, na tę okazję będzie jak znalazł, mam też kask ORMO. Limowi wyszykujemy Simsona na pedała też mam na składzie, jak mu padnie to se popedałuje :biggrin: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) Jupik co z twoim zygzakiem, czyżby Xylo tak długo w niego się wczuwał. Jak chcesz mogę Ci pożyczyć zama-Jawkę 50 sqtra, na tę okazję będzie jak znalazł, mam też kask ORMO. Limowi wyszykujemy Simsona na pedała też mam na składzie, jak mu padnie to se popedałuje :buttrock: :crossy: no niestety piękny bzydal sprzedany... siły wyższe :banghead: dzieki Tiiiitiiii :biggrin: ale spasuje bo mimo że dotychczas najbliższą datę jaką znamy od piratka z dnia 8.11.2008r to "byloby to jakos w przyszlym tygodniu..." to będę raczej niedysponowalny :bigrazz: tu już siły półwyższe :banghead: no ale Ciebie Titi zabraknąć tam nie może, niech młodziki chociaż raz z bliska zobaczą starych wyjadaczy :notworthy:pees: tylko podokręcaj dobrze wszystkie śrubki :biggrin: Dzięki Emilllo ale wolę Yoshimure :icon_razz: Edytowane 13 Listopada 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lim3 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Titi thx za simsona chyba sie skusze: :notworthy: ale z tym pedałowanie to nie bardzo :flesje: ZDECYDOWNIE WOLE KOBIETY Jupik jak kupimy :notworthy: to będziemy myśleli o nowym wydechu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Co się tak zacieliście, to kiedy to kręcenie i gdzie, może przyjadę jakimś dziadkiem. w ogóle to zapadliście chyba w sen zimowy jak misie. Nudno tu. Pobudka Ridersi ziemi Radomskiej:) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 I to jest ten moment kiedy zapada niezręczna cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motopiratek Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Niech kazdy sie wpisuje na liste... 1.ja 2.......... . . . . . bedzie sqad to beda dalsze plany :)' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Niech kazdy sie wpisuje na liste... 1.ja 2.......... . . . . . bedzie sqad to beda dalsze plany :)' No to i ja też się pisze na to jak bedzie dobra pogoda (czyli chociaż bez deszczu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Co się tak zacieliście, to kiedy to kręcenie i gdzie, może przyjadę jakimś dziadkiem. w ogóle to zapadliście chyba w sen zimowy jak misie. Nudno tu. Pobudka Ridersi ziemi Radomskiej:) :buttrock: Nudno nudno , nie tylko tutaj :icon_evil: Swoją drogą temat drętwy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Nudno nudno , nie tylko tutaj :icon_evil: Swoją drogą temat drętwy :icon_mrgreen: Dawaj Rarek jakiś ciekawy temacik. Chwalę się, kupiłem sobie wakuometry i se bede sam motora psuł. A w ogóle to dołączyłem do tych jeźców co to okładek nie mają. Śmieszne co, w moim wieku i przy tylu motorkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 TiiiTiii...? jaśniej trochę :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 TiiiTiii...? jaśniej trochę :eek: Jaśniej co tu można jaśniej. Malik wjechał pieszemu w plecy, ja się zatrzymałem bo nie wiedziałem co się stało, psy się moment pokazały,chyba byli w pobliżu, ściągnęli mnie z motorka, skuli, zawieźli na dołek no i zabrali prawo jazdy. :banghead: W żyłach niestety nie płyneła tylko krew. I to by było tyle. Spectra narazie w Radomiu spalona, pomykam GPZ-tem. :crossy: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) Kur** Tiiitiii :banghead: co za w d*** j*b*n* niefart :banghead: od teraz z fartem, z fartem :buttrock: Edytowane 16 Listopada 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi