bart_b Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja śmigam w 661 Pressure Suit i jestem zadowolony. Co oczywiście nie przeszkadza rozglądać się co u konkurencji :wink: . Zainteresowała mnie zbroja AVS Ballistic z racji tego, że na oko ma bardziej rozbudowaną protekcję w okolicy żeber. A właśnie ostatnio boleśnie odczułem (i czuje po dziś dzień) przytulenie sporego kamola :evil: . Jedno co mnie jakoś nieufnie nastawia do tej zbroi to "podszewka", która zdaje się mało przewiewna no i może jednak spora ilość plastiku, który wyglada jakoś niefajnie wg mnie. Znajdzie się użytkownik, który rozwieje moje wątpliwości? :smile: Pzdr. Radek co do wentylacji to kupujesz zbroje z grubym oczkiem jak oneal czy alpina i po temacie :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi