DJ HAPPY KID (KUFEL) Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 hmm ja bym się z integrował bo jeszcze mało ludzi znamy którzy jezdza na motorach.. Pozdrawiam Może jakiaś barówa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 wiesz... do baru możesz pojechać mpk a nie motórem... :)witam kolejnego posiadacza Fazera :)który rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 nie wiem może nad firlej pod domki alb nad jakieś jezioro byle nie daleko bo nie za bardzo bo na motor może być za zimno :) :flesje: LUDZIE ja proponuje jechać do firleja pod domki co wy na to żeby koło 10 może trochę później na lotosie żeby pojechać już sie tam rozpakować oczywiście w sobotę co wy na to :biggrin: :biggrin: :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ale to kuje w oczy po prostuhe he he chyba kłuje!!! he he he chyba kłuje!!!nie doczytałem do końca i sie powtórzyłem. sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 piszcie czy jedziemy czy nie :bigrazz: :lalag: :lapad: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 piszcie czy jedziemy czy nie :icon_twisted: :biggrin: :flesje: :cool:mam pytanie czy cos tam jest zorganizowane z dniem 08,11,2008 roku w firleju bo mi tu <szodun> mówi żebym pisał do każdego, aby wziąć wszystkich poinformować o ognisku czy tam grilu organizowanego przez AŚKE czy to jest prawda???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 pajacu nic takiego nie mówiłem tylko mówię że może będzie jakieś spotka w firlej nic nie mówiłem o żadnym grillu i ognisku tylko że jest taka opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 (edytowane) Wiesz co szogun Sam jesteś pajac to po co mi mówisz to na pw gg i osobiście w szkole tylko żeby potem pisać bzdury na forum jak sam nie wiesz co gadasz. Jak Aśka będzie chciała coś nam objaśnić sama napisze a ty się poprostu nie wtrącaj. Jak nie wiesz co pisać nie pisz i tyle, nie znaczy ,że więcej napiszesz bedzie ok. Inni nie piszą tyle co ty i są spoko <odnosi się tylko do szoguna> pozdro :P Edytowane 8 Listopada 2008 przez PARUZEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 wykład żeś wygłosił że hohohohohoho :lalag: :lalag: :clap: nic nie mówiłem na przerwie po pierwsze o żadnym ognisku po drugie nie mówiłem że to wszystko Aśka wymyśliła tylko wszyscy sie wypowiadali na forum :flesje: ;) ludzie dowiem sie gdzie pojedziemy czy nikt nie chce jechać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 wykład żeś wygłosił że hohohohohoho :notworthy: :buttrock: :crossy: nic nie mówiłem na przerwie po pierwsze o żadnym ognisku po drugie nie mówiłem że to wszystko Aśka wymyśliła tylko wszyscy sie wypowiadali na forum :notworthy: :lapad: ludzie dowiem sie gdzie pojedziemy czy nikt nie chce jechać :icon_rolleyes: lekcje odrobione ??dobranocka byla juz??nie rob z forum nabijarki postow, jestem tu niecale 3 lata ale widze ze forum coraz bardziej na psy schodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 No to może ma jakiś piomysł na ten długi weekend piszcie pomysły chętnie zapewne każdy z nich weźmie pod uwagę i przemyśli propozycje Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 nie wiem może jakiś wyjazd nad jakieś jeziorko NP:Firlej,Piaseczno........................ :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi